Tre paket med skönhet

Ni vet det där när man kommer hem igen efter att ha varit borta några veckor? Då när man kollar så blommorna lever, går igenom posten och slänger en blick på resväskan som man borde packa upp direkt men som gärna får vänta lite. För om man öppnar så har man tvätt och då måste man tvätta. Och ställa allt annat från väskan på plats. Boring! Min väska fick vänta några dagar den här gången men nu är den tömd. Samt står och väntar på att bäras ner i källaren. Jaja, var sak har sin tid 😉

Posten har jag också gått igenom. Reklamen är kastad, räkningarna utsorterade för sig och de där avi-lapparna från posten lade jag i en hög. För de var ett gäng. Först trodde jag att posten fått spel och skickat en hel bunke för samma paket då jag visste att en Glossybox var på väg. Men nej, det var tre paket som väntade på mig. Tre paket med skönhetsprodukter. Så kul!

Två vita och en rosa låda.

Den översta lilla lådan kom från Depend med deras höstkollektion av O2 nagellack som. Rewind heter kollekionen och lacken kostar 29 kr/st. Det finns flera jag vill testa typ nu (ska göra det ikväll, i alla fall ett).

Andra lådan var Glossyboxen för juli. Jag hann inte hämta den innan jag stack ner till Osby vilket var synd eftersom den där after-sun krämen hade suttit som en smäck. Jag har inte testat sådana där hårringar än så nu ska de provas. Ögonpennan ska jag testa nu om några minuter när jag ska sminka mig. Är ni också sugna på att få hem en Glossybox med överraskningar varje månad för 149:- så har ni länk HÄR. En kul liten present. Även om man nu råkar betala den själv 😉

Tredje lådan innehöll en ögonskuggspalett och en mascara från Max Factor. Masterpiece Nude Palette och False Lash Epic. Båda ser helfina ut så de ska jag också prova nu om några minuter. Återkommer med recension sedan.

Sådär, dags att sminka mig och ge mig ut för att fixa ärenden på stan. Puss o kram /L

*Glossyboxlänken är affiliate.

Kolla mer

6 comments

  1. Kanske kan du hjälpa mig med den där Rodialpennan?
    Ska den gå att skruva upp eller är den lilla spetsen allt som går att använda? Försökte skruva, men inget hände och jag tyckte det verkade konstigt för då lär den ju ta slut fort. Allt som hände var att en del i botten (såg ut som en kork) lossnade.
    Kram

    1. Hej Fröken Abbe 🙂 Nu var jag ju tvungen att ta upp och kolla direkt på pennan igen eftersom jag inte tänkte på det när jag använde den. Väldigt bra att sota med btw. Det verkar vara en vanlig penna som du vässar med pennvässare. Även om den inte är i trä då utan ser lite annorlunda ut. Men sådana kan man också vässa. Har inte testat själv än men det är nog bara att köra på som med andra pennor. Kram

    1. Jag blir mest irriterad när de tar en modell i stl 44 för plus sites. Det är ju inte särskilt stort med 44? Vet inte hur du tänker Louise men jag hade gärna sett någon större modell. Stl 44 finns ju ofta på vanliga avdelningarna.

  2. Hej! Har du hunnit testa hårringarna från Glossybox än? Jag tycker inte dom är så bra. Dom river nästan loss mer hår än vanliga hårsnoddar alla fall på mig. Det som är bra är ju att man krympa ihop dom igen:) Önskar dig en bra helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.