Tre klänningar från H&M

Ett kort inlägg innan jag lägger mig. Jag tänkte visa några prylar jag häntat ut på posten men det får bli imorgon tror jag.

Just nu är jag lite sur.
Sur pga ont och allmänt fundersam sådär. Imorgon ska jag vara glad igen. Lovar. Då ska jag dessutom träffa Bella så det är bäst jag sovit bort det sura tills dess 😜

Men innan sängen – tre klänningar från H&M
Den här är riktigt söt tycker jag. Går till stl 46 men som synes en rymlig sådan. Den finns i grönt också, ska ta och prova den. Och i vitt med små svara prickar tror jag det var. Och i svart har jag för mig. Inte helt hundra på svart dock. Gissar att den gröna lär vara mest Louise.
Priset är 299:-. En bra klänning för till exempel bröllop med klädkod kavaj. Fin, men inte alltför uppklädd.

Den gröna.
Den här ser tråkig ut på bild men jag blev kär i den. En bra jobbklänning. Inte figursmickrande direkt, men ibland är det skönt med luftigt. Går bara till 44 i butik men till 46 på nätet(kallas kaftanklänning och är väldigt vid på tjejen på bilden om ni letar). Jag har 44 på mig, lite tajt om buken. Ska ha denna fast större. 399:-

Jag har som jag skrivit tidigare väldigt väldigt ont i mitt högra knä. Det gör att det är jobbigt att gå ut och gå. Till och med korta sträckor gör mig gråtfärdig.
Så jag måste gå ner i vikt. Nu. För mina leders skull. Jag vill inte gå runt och ha så himla ont hela tiden.

Men först ska jag sova.

Puss o kram på er
❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Den gröna är nog riktigt fin på dig! Jag funderar på Itrim för att gå ner mina kilon. Har ju också ont i knän. Har du kollat dom??

  2. Du gör det igen!! Du hittar plaggen som jag förbiser! Den gröna klänningen är hemklickad och jag hade inte ens sett den utan dig! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.