Torristips och Fab Freddie

Inlägget är reklam för Apoteket och innehåller annonslänkar

Godkväll vänner. Har ni haft en bra söndag? Min har varit bra. Jag jobbade några timmar vid lunch då jag intervjuade ”Fab Freddie”, som är med som sidekick i Melodifestivalen. Vi pratade i telefon i en timme eftersom det bara var idag han kunde, och vilken otroligt gullig kille! En man blir så himla glad av.

Just intervjudelen är en av de roligaste sakerna med mitt jobb. Att få snacka och lära känna människor jag troligtvis inte hade träffat annars.Eller iofs, jag har gjort några intervjuer med folk som är kända och som jag faktiskt känner. Det var enklast att börja så.

Hur som helst så var det ett trevligt jobb. Och på tal om jobb har jag skickat iväg jobbintervjuer också idag eftersom onsdag är sista dagen på Klick, sen får jag se vad som händer.

På tal om nåt helt annat så lovade jag att tipsa om produkter för torrisar. Jag har själv varit extremt torr den här vintern. Så pass att jag fått torra påsar under ögonen med en massa torrhetslinjer och nästan som sår. Och huden i ansiktet har krympt några storlekar, samt att kroppen kliat jättemycket.

Den här fick jag tips om av Jessica Blockström som är skönhetsredaktör på Femina. Så hennes tips litar jag på. Den fick dessutom pris på Swedish beauty awards för några år sen. En ögonkräm som är snäll. Just vad jag behöver just nu, dvs inte en som har mycket och starka aktiva ingredisenser, utan en vårdande och återfuktande. Den är perfekt för känslig hud. Jag har bara hunnit använda den i några dagar men jag tycker redan att det ser bättre ut, så jag kan rekommendera den här. Jag köpte den här på apoteket. Länk här.

Och så rotade jag bland mina krämer för att hitta något riktigt återfukande och snällt. Och kom på de här toppenkrämerna från Acasia.

Recovery mask  kan man både ha som sovmask över natten, eller lägga den som en vanlig mask i cirka 20 minuter. Jag själv föredrar det senare och sen smörja in med 24 hour repair cream. Acasia finns bland annat på apoteket. Länk här.

Och den här oljan med bland annat havtorn och tistelolja, från Rosenserien till kroppen. Den smörjer jag in mig med direkt efter duschen när huden fortfarande är fuktig, så att den ska gå in i huden och inte bara lägga sig som en hinna ovanpå. Jag tycker att den doftar gott utan att vara påträngande och den lämnar en skön, återfuktad känsla.  Finns både på Lifebutikerna, rosenserien.com, apotea mfl.

Det var torristipsen som funkar på mig. Jag har inte betalt för att skriva om något av detta och skulle såklart inte tipsa om något jag inte gillar, det gäller för allt i bloggen. Både kläder och skönhet. Det enda jag får betalt är om någon handlar via mina länkar som tack för tipset. Så det blir jag glad om ni gör.

Puss och kram från mig ♥

 

Kolla mer

3 comments

  1. Tack för tips om ögonkrämen! Har också samma problem som du den här vintern med torr, röd och irriterad under ögonen.. Och inte kan man sminka över det heller för då ser det bara värre ut. Men ska köpa den där ögonkrämen så fort jag kan och testa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.