Toppar och skor på H&M

Hej på er vänner. Lördag och soffkväll för min del. Jag har kollat Melodifestivalen som jag tycker är som en portion vaniljglass, det vill säga tråkig utan topping. Så jag har tröttnat på det där nu. Men sedan kollade jag på Rock of ages som jag älskar. Många har sett den tusen gånger men jag har faktiskt bara sett den två gånger. Idag fick min tv-box dessutom spel och lade av exakt i samma sekund som filmen startade så jag fick ringa Bredbandsbolaget och krångla med dem första halvtimmen. Bah!

Nåväl, nu var det ju kläder jag tänkte visa. Jag pratade ju om att visa hårvårdsserien från Davines häromdagen men jag har inte plåtat produkterna än så det kommer imorgon. Så idag får ni kläder och några skor. Från H&M. Det var det jag hann med under min lilla runda på stan idag. Att ge sig in till city en lönelördag är näst intill självmord. Sååå mycket folk. Så jag tog min sväng en halvtimme innan stängning.

   Så blekfisig man är nu. Och även om jag tycker om vinterkläder är jag lite trött på tjock kappa nu faktiskt. Men på tisdag är det mars och i slutet av mars är det vår. Kanske redan vid påsk.
Svart som en präst i min rock. (det är spegeln som är smutsig, inte jag ).

Jag älskar ju svart som ni vet men jag känner att jag är sugen på mer färg just nu. Som en marinblå tisha. My everyday t-shirt. 99:-

img_2691.jpgKoftjacka med trekvartsärm från Divided. 299:-  Randigt blir jag också sugen på varje år, men sedan använder jag ändå inte det så mycket så jag ska försöka avstå den här våren. 149:-

 De är kanske lite kitschiga men jag gillar dem. Och klacken är helt perfekt i höjd. Också från H&M. Faktum är att H&M har många snygga skor och flest i butik har butiken på Drottninggatan direkt efter Åhléns (samma sida alltså, jag vet inte numret). 399:-
img_2688.jpg Mer leopard, fast i sneakerform. 349:-
De har en massa slip-on sneakers också men jag tar dem i nästan inlägg.

Puss och ha en fin söndag raringar.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.