Toppar och klänningar

Det blev ju inte mycket till inlägg här igår för jag var iväg på pressfrukost för Davines. Ja, de som har oljan jag lottar ut. Nu har de bytt förpackningar och tillfört nya nyttiga saker i sina schampoon. Jag ska ta och skriva mer om det här sen tänkte jag eftersom jag själv är så förtjust i deras produkter. Vi fick även en guidad tur i apoteksmuseet eftersom det var i deras bibliotek vi höll till. Väldigt fint ställe och jag älskar gamla prylar med en historia bakom, därför var rundvandringen väldigt intressant. Men det tar jag också sen. Ja jag har en del att skriva om 😉

Efter mötet gick jag en sväng på stan för att uppdatera mig om vad som kommit ut i butik under min vecka i skåne. Och det har kommit flera nyheter. så jag provade och provade. Först några plagg från Gina Tricot. De här plaggen går från xs-xxl vilket är två tummar upp för gina. Att man faktiskt kan ha ett sortiment som spänner från litet till stort och inte bara som hm som tycker att man får hålla sig till nätet om man drar större. Eller Bib. Där provade jag också en sak men den kommer i nästa inlägg. Måste ju sprida ut det lite. Det gillar jag själv bäst i alla fall. Hellre flera lagom långa inlägg ofta än aslånga med tusen bilder var tredje dag. Jag hinner tröttna om det är för mycket text och/eller för många bilder.

 

Gillar verkligen de här topparna. Vill ha en i varje färg. Silver, guld, svart, rött, blått och lila. 149:- (upp till xxl som sagt.
Givetvis kan man ha linne under men jag orkade inte kuta ut och hämta det också, hade redan tusen saker i provhytten.
De här stickade klänningarna går också upp till xxl (jag har xl på bilden). Här mörkblå med vit/silver kant. Den röda är annars min favorit men de hade inte den i min storlek just i den här butiken (sergels torg).
Till sådana här släta klänningar tycker jag det är snyggast om man har ett långt halsband. Det blir liksom så mycket tyg annars. Just det här är en gammal favorit jag fortfarande vill ha. 149:-

Produktbilden på den röda varianten. Finns i flera olika färger men den röda är min favorit. Ska ge mig på jakt efter den. 199:-

 Produktbilden på den översta toppen. Linda heter den. Svartmänniska som jag är så är det nog den här som hade funkat bäst i min garderob. Eller en i varje 😉

Nu ska jag peta i mig en ipren till och försöka vinna matchen över mensvärken och tröttheten som ligger som en blöt filt över mig. Hittills står det 1-0 till den, men nu går vi in i andra ronden och jag tänker ta till fusk – kaffe.

Kramar till er/Louise

Kolla mer

14 comments

  1. Maria: Jag håller med om att den röda är superfin och ja, det där halsbandet måste jag nog skaffa. Det tuffar till klädseln på ett kick!

 1. Ärmen på klänningen var ju så himla fin, tröjorna likaså, det är fint att de är lite genomskinliga fast ändå inte för mkt som det ser på bilderna iaf…ska kollas in, om pengarna räcker…har redan impulshandlat lite för mkt idag….Har rekommenderat din sida till många…så nu har de flesta i min vänkrets hittat hit…

  Hoppas du mår bättre snart….Maria

  1. maria: Ja de där puffiga på ärmarna är fint och blir inte för mycket. Tröjorna är lagom genomskinliga tycker jag. Det funkar utan linne under utan att det ser vulgärt ut men går såklart att ha linne under om man ska på släktkalas eller så 🙂
   Vad gullig du är som tipsar om min sida, tack! Och tack för må bättre hälsningen. kram Louise

 2. Ååååååhhhhh, jag vill ha aaaaaallt! Du hittar alltid så himla snygga kläder, nästan så man vill ha dig som personal shopper! 🙂 Jag ska helt klart ta mig till Gina Tricot och testa dessa kläder. Behöver massor med nya kläder, men till budgetpris. Har iofs inte ens en sån plånka, men lite plagg ska man väl kunna köpa.

  1. Maja L: Hoppas du gillar plaggen lika mycket som jag 🙂 Jag har också supermager plånka men de här plaggen tillhör de billigare så man kan bli fin även för en liten peng. Stil sitter ju inte i hur mycket plagget kostat utan hur man bär upp det.

 3. Tack för tips som vanligt. Imorgon ska jag kolla efter den röda klänningen. Jagat röda klänningar länge nu. Bara hittat ålskinn eller tantstuk,även om jag är tant:)
  Den röda på bilden är min stil. Bara den inte är för kort. Kom på att jag ska på julfest nästa vecka.

 4. Åh så fin du är. Tack för bra tips, jag har inte velat handla på Gina Tricot tidigare då jag är över 40 men kan du så kan jag 🙂

  1. clara: Tack så mycket! ja visst kan även vi som inte är 20 längre hitta plagg på Gina. Det är ganska blandat och kommer lite i omgångar. ibland hittar jag inget där och ibland massor, det gäller bara att hålla ögonen och sinnet öppet och skita i att det mest är unga tjejer som går in där 🙂

 5. Har letat röd klänning idag. Varit på två ställen och ringt en massa affärer. Till slut fick jag napp i Västermalmsgallerian som hängde undan en klänning till mig. Så imorgon står jag där när de öppnar och håller tummarna för att den passar. /A

 6. Tack än en gång Louise för alla tips. Den röda klänningen är inköpt och invigd. Passade på att köpa mig en ny BH. Det blev Abecitas sköna som du tipsat om. Kanon att slippa springa runt när man har dåligt med ork.
  Du är min personal nätshopper:) Tack för det.
  Kram/anita

  1. Anita: åh vad kul att du blir så inspirerad av mina tips och hittar saker som passar dig och slipper springa runt och kolla.
   Hoppas du kommer trivas i dina nya kläder. Klänningen är verkligen så fin! Funkar både till vardags och fest.
   Kram! /Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.