Tomorrow by Emma Lindqvist

Det här med designsamarbeten för de olika kedjorna görs ju titt som tätt, och det senaste i raden är Lindex med sin kampanj Tomorrow by Emma Lindqvist. Tyvärr inte min tekopp överhuvudtaget men jag kanske inte tillhör målgruppen. Vad tycker ni om kollektionen? Något ni är sugna på? Det finns fler toppar och även byxor i kollektionen men eftersom jag inte gillar det här så räcker detta.

Jacka 799:-
Jacka 799:-
Topp 499:-
Topp 499:-
Scubakjol 399:-
Scubakjol 399:-
Scubatopp 399:-
Scubatopp 399:-

 

*Rättelse för er som redan läst första versionen. Jag skrev Lundqvist rakt igenom hela inlägget men har nu ändrat till Lindqvist som ju Emma heter i efternamn. Tänkte kanske för mycket på en viss hockeyspelare 😉

Kolla mer

15 comments

 1. MEN såå gräsligt!! Skulle inte vilja ha kläderna om jag så fick dem gratis.. 😉 Snacka om att.. smaken är som baken.. DELAD! :0)

  1. Nej jag skulle inte heller vilja ha dem faktiskt. Och ja, smaken är delad som sjutton. Det här kanske säljer bra, vad vet jag? Men jag misstänker att det kanske inte kommer att flyga av hyllorna direkt. Lite som förra samarbetet- Matthew Williamsson for Lindex som nu finns på halva reapriset. Och då tycker jag ändå att hans kollektion var mycket snyggare. Dock gav inte den heller mig något ha-begär.

  1. Ja jag hittar alltid ngt där, synd bara att de är snåla med xl. Annars gillar jag Lindex. Men de senaste samarbetena har jag inte gillat alls.

 2. Förlåt men jackan ser ut som nått som nån pensionär sparat från 80-talet för ha som arbetsjacka. Kan riktigt tänka mig Bertil 67, sitter på sin gräsklippare och kör runt….vroom….
  Med andra ord gräsligt!

 3. Hej!
  Har svårt att förstå varför Lindex gjort det här samarbete. Vill de ändra kundkrets? Detta lär hänga på reastången om ett tag i alla fall i ”min” Lindexbutik!

  1. Ja det är ju mer ngt jag kunde tänkt mig på divided på HM kanske. Riktigt fult tyvärr. Hoppas nästa samarbete blir något jag gillar. Två floppar på raken. Kram

 4. Jag detta var inge vidare snygga kläder. Kjolen tycker jag doc var lite cool. Men inget för mig. Ha en härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.