Tjuvstart på Black Friday-rabatterna

Inlägget är reklam för Cellbes, Caliroots, Ur & Penn, Ellos, Cocopanda och innehåller annonslänkar

Hej mina fina. Ingen kan väl ha missat att på fredag(torsdag i många fall) är det startskottet för julhandeln i och med Black Friday och alla dess rabatter överallt. En del började med erbjudanden redan i måndags medan många väntar till torsdag och några kör igång på fredag. Jag har listat några som redan nu har rabatter och jag kommer så klart att uppdatera, främst på torsdag då många av de jag själv har som affiliates drar igång.

Mina länkar här är alltså affiliatelänkar, dvs om man klickar sig in på en sida via min länk kan jag tjäna en liten slant ifall man handlar, annars inget. Lite som ett tack för tipset. Det gäller alltså inte bara specifika varor en bloggare länkar till, utan det gäller hela sidan. Så om ni till exempel klickar på en länk till en jacka på Cellbes jag har lagt upp, så gäller det inte bara den utan hela köpet (om nu jag förstått det hela rätt, och det tror jag). Så vill ni tacka mig för tipsen jag ger blir jag hemskt glad om ni går via mina länkar och sedan kikar vidare.

Jag vet att en del inte vill ge bloggaren möjlighet att tjäna pengar utan letar själv sig vidare, trots att man fått tips och inspiration via bloggarens sida. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det är så småsint och tyket tycker jag. Men var och en gör så klart som den själv vill. Men jag tror att ALLA som bloggar blir glada över tacket som det faktiskt blir när man använder sig av länkar.

Med det sagt så kommer här några tips på företag som kör Black Friday hela veckan lång. Givetvis kommer det mer, så kika in i bloggen igen för uppdateringar.

Kram på er!

♥ Caliroots: 30% på allt (gäller ej på redan nedasatta varor och ”limited editon”) använd koden BFVIP
Passa på att köp nya sneakers med bra rabatt. Länk CALIROOTS

♥ Ur&Penn: 10-20% extra rabatt på utvalda produkter mellan 20-27/11.
Blinga dig inför jul och nyår. Länk UR & PENN

♥ Cellbes: 20% på hela din order med kod 1755. Fler rabatter kommer från Cellbes under veckan.
Länk CELLBES

♥ ELLOS har olika kampanjer varje dag.
Länk ELLOS

♥ Cocopanda har flera olika erbjudanden, som minst 25% i hela nätbutiken.
Köp parfym, makeup och annat till dig och dina kära. Länk COCOPANDA

H&M har olika rabatter varje dag. Idag tisdag 50% på utvalda jackor.

Kappahl har 50% på flera varor.

Gina Tricot har olika rabatter varje dag. Idag tisdag 30% på utvalda festplagg.

 

 

 

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.