Tjejtripp till Älmhult

Idag blev det en tripp till Älmhult för mig, mamma och mormor. Vi skulle skjutsa hem mormor och fixa några ärenden där. Mitt eget ärende var att se om jag kunde byta jeansen som blev fel på Lindex. Och sedan skulle vi bland annat åka till Ikea och köpa kuddar. Jag glömde ta den obligatoriska selfien på mig och mormor. Jag glömde det i påskas också faktiskt. Dåligt av mig 😉 Men att ta selfies nu är inte vidare kul. Ni vet när man verkligen inte får till håret för att det är så schletet att det bara är hår och inte frisyr. Blöh.

Fika för två gick på 40 spänn. Det ni Espressohouse…

Jag och mamma gick först inom fyndvaruhuset (i Älmhult är det ett varuhus för sig självt) där jag fyndade doftljus och glas. Sedan tog vi oss in i vanliga Ikea där vi först tog oss en fika och sedan köpte det vi skulle.Jag kikade även på mattor då jag vill hiva ut min gamla äckliga svarta luddsak.
Och så jeansen. Det var ju de här jag ville ha på Lindex som ni kanske minns? Som inte fanns i min storlek i Stockholm. Eventuellt kunde det finnas ett par i Kista. Kanske.Så jag beställde från nätet. Fick fel och blev frustrerad. Eftersom jag ju fick ett ryck och bestämde mig på fredagkvällen att dra till Osby på lördagmorgonen så tog jag med fel-jeansen ner. Tänkte att de kanske finns i Älmhult. Och de fanns de! Ibland ska man ha tur 😀

Så det blev en lyckad liten tripp. Jag passade på att testa ett par klänningar också på Lindex. De kommer i nästa inlägg. Jag vill ha bägge. Så mycket kan jag säga.
Puss och kram

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.