Tjejmiddag och vrickad fot

Hej på er. Jag hoppas ni har en bra onsdag? Här är det lite sisådär får jag väl säga. Jag skulle gå ut och sätta mig i parken som ligger ett stenkast bort. Dock trampade jag snett under ett träd. Det var en liten grop som var täckt med löv och givetvis skulle jag gå just där. Foten bara vek sig under mig och jävlar vad ont det gjorde. Jag kom inte upp.

Det satt en kille typ 8 meter bort som såg när jag ramlade. Tror ni att han hjälpte mig? Nope? Han tittade på mig, tog på sig tröjan (han satt och solade) och gick sin väg. Trevligt. Jag lyckades dock resa mig sen och sitta i solen en stund.

Där borta under städet stöp jag som en fura.
Så nu är det så här. Det gör skitont i vristen.

Jag hoppas det går över till imorgon för jag hade tänkt leta mig ner till havet då. Jag vet inte riktigt hur och var man ska gå. Men om foten inte läkt så lär det bli svårt att linka iväg. Vill INTE sitta inne imorgon 🙁

Igår däremot var jag på en trevlig middag som Adtraction anordnat. Det hade bjudit in några bloggare, men tyvärr blev vi bara tre stycken. Men det var supertrevligt.

Vi sågs på Plockepinn som ligger vid Lilla torg. En massa smårätter, den ena godare än den andra. De rekommenderar 4-8 stycken beroende på rätt och hur hungrig man är. De flesta av oss tog 6 stycken.

Mina första rätter var en liten råbiff och en slags taco i salladsblad. Så otroligt goda.
Och de här då! Rödbeta med chevre och till höger anka. De här två var nog de bästa. Och tacon.
Calamares och ribs.
Och miniefterätter! (Nope, jag tog inte tre).
Sen gick jag bort till bussen. Det var så varmt att jacka var helt onödigt. Och nej, jag har inte skaffat mustasch – det är en skugga 😉

Sist av allt vill jag tacka för alla era fina kommentarer. Jag har lagt inlägget som dolt just nu, men både det och era kommentarer finns kvar. Tack för att ni är så underbara!!!
Kram /L

Kolla mer

10 comments

  1. Usch vilken otur med foten. Ser ut som det var i Rönneholmsparken? (jag har bott där)
    Krya på foten! (högläge, högläge)

  2. Provat att ta dig runt på elspark? Hur smidigt och kul som helst! 😀 och om du ska hitta ställen nära så – mot Ribban och Västra Hamnen! Finns många bryggor vid ribban som är fina 🙂

  3. Om du vill ha strand – ribban. Rekommenderar t-bryggan, mycket folk men också stor brygga att bada från. Annars är scaniabadet i västra hamnen gött om det inte är sandstrand du vill ha. 🙂 kram!

  4. Hej

    Visst gör det alltför ont! Jag stukade foten riktigt ordentligt för ett tag sedan och det gav inte med sig på jättelänge. Tog mig i kragen och gick till en fysioterapeut som gav mig övningar för att stärka runt om foten. Väldigt enkla övningar och det har gjort jätteskillnad. Hoppas du får en fin dag och att svullnaden och det onda lagt sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.