Tips om svart underst och svart ytterst

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Twilfit

Jag tänkte tipsa om två nya svarta favoriter. En förminskande bh och en snygg kofta att ha som antingen koftkavaj eller jacka.

Den här är en perfekt jacka så här års.

Jag vet inte vad som hände med ljuset i bilderna, men den är fin i verkligheten.

Ja och så det där obligatoriska flippandet efter några bilder då…

En bättre bild på koftan här. LÄNK svart kofta. Med koden 8808 har ni dessutom 100 kr rabatt för varje 500 kr ni handlar för. Finns även i beige. Kostar från 399:-

Och så den här minimizern. Så jäkla skön och den förminskar bysten. För ja ibland vill man ha den lite mindre för att en del kläder ska sitta snyggare. Och ibland är det kul att framhäva tuttarna. Det beror som sagt på kläder, tillfälle och humör.

Jag kan rekommendera den här. Jag vill själv ha en till och tror att jag ska passa på nu. Jag tog min vanliga storlek 85F och den sitter som en smäck. Just nu har Twilfit dessutom 20% rabatt på märkesvaror så den här från Triumph räknas in och kostar nu 319:- istället för ord 399:- (jag köpte dock min innan rabatten var aktiv, attans).  Länk minimizer bh.

Kolla mer

7 comments

  1. Hej Louise, hur är storlekarna på Cellbes? Jag har lite problem med de här dubbelstorlekarna…den ena för stor, den andra för liten. Vad tror du? Ska man ta den större eller mindre storleken på koftan? Den är superfin btw!

  2. Jag undrar exakt samma som Camilla.
    Avskyr dubbelstorlekar :((
    Tyckte koftorna var jättefina. Mer tveksam till bh-n. Tycker det blir som en limpa fram, när brösten inte är avskiljda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.