Tips för torrhetsrynkor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för meds.se, Apoteket och Kicks

Jag är en riktig torris och har varit det ett bra tag nu. I huden. Den är så torr att det nästan hörs hur frasig jag är liksom. Runt ögonen är det rynkigt, mörkt och hålögt. Och ja, jag är 46 så rynkorna kommer med åren, men de attackerar inte på bred front och sätter sig på någon månad. Nej de här uslingarna kommer av torrhet.

Jag har haft så många diskussioner med kvinnor som inte tror att krämer kan göra något åt rynkor. Kvinnor som själva inte testat och som har rynkor, men som ändå är tvärsäkra på sin sak. Och nej, krämer kan inte trolla bort åldersrynkor- bara förebygga. Men torrhetsrynkor, jodå de kan man visst göra något åt.

Vill man torka ut sin hy med handtvål (varför inte ta såpa eller ajax?) och produkter som är skitdåliga, så är det var och ens sak, jag lägger mig inte i det. Men kom inte och predika för mig om du inte har kunskap i ett ämne jag själv råkar kunna en hel del om. Ja jag blir irriterad över sånt som ni märker 😛

Med det sagt så tänkte jag tipsa om en kräm som hjälpt mig de senaste dagarna, och två jag vill testa.

Den här! Jag har testat en massa olika krämer och nattmasker på sistone, men ingen har funkat. Inte förrän jag testade den här för några dagar sedan. Jag har lagt på ganska mycket och haft den som nattmask och på morgonen har huden sett mycket gladare ut. Jag måste ta och testa deras andra produkter för ansiktsvård. Länk Idun moisturizing face mask.


Sedan har vi den här ögonkrämen jag verkligen vill testa. Dermalogica Stress Positive Eye Lift. Den vann pris på förra årets Daisy Beauty Award. Jag känner flera av de som testat och de har garanterat att den på riktigt minskar fina linjer, tar bort svullnad och reducerar mörka ringar under ögonen. Det låter nästan för bra för att vara sant. Det billigaste jag kunnat hitta den för är 635 kronor (annars över 700). När jag är mer stadd vid kassa kommer jag att prova, var så säkra. Länk här.

Men jag har också hört gott om den här ögonkrämen från Lumene. Den passar min plånbok bättre för tillfället, och just nu finns den med 20% rabatt. Länk här. Så jag ska gå iväg och köpa mig en sån nu.

Jag har också rotat i gömmorna för att se om jag hittar en ansiktskräm och olja som funkar bättre just nu än de jag använt under hösten och vintern. Återkommer med dem.

Kram på er!

Kolla mer

2 comments

  1. Tack för tips! Här kommer ett från mig också: Lumene finns billigt hos Apotea, de har ganska stort sortiment bl.a. ögonkrämen ovan (dock inte min favoritfoundation Blur)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.