Tidig kväll och inlägg att hålla utkik efter

Godkväll vänner. En kort(ja vi vet ju hur kort brukar bli i mitt fall…) liten hälsning från mig bara. Jag tänkte nämligen släcka och sova alldeles strax trots att klockan bara är kvart över åtta. Men har man ont i magen och mår illa så har man. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt(även om jag haft väldigt ont på jobbet också) och ingen äcklig maginfluensa eller sånt på gång. Sömn brukar ju vara ett bra botemedel dessutom så jag tänkte köra på det, Dimor och en ipren.

Imorgon ska jag ju vara pigg igen och då tänkte jag ägna mig åt lite skönhetsjox när jag kommer hem. Jag ska prova en ny, svart ansiktsmask från Acasia som verkar superbra. Min superfinne nedanför mungipan lär inte försvinna till Daisy Beauty Awards, men jag kanske kan hinna få ner den lite i alla fall.

Sedan är det makeup som gäller. Lösfrallor, skuggor, favoritmascaran och hela paketet. Och så ska jag bestämma vad jag ska ha på mig. Lika bra att göra allt sånt imorgon så behöver jag inte tänka på det på onsdag när det är alla hjärtan och kan bara åka hem och byta om efter jobbet på torsdag innan jag ska på gala.

Samma sak på onsdag, då blir det också att åka hem och byta om innan vi går ut för att äta och lyssna på musik.

Så imorgon tänkte jag skriva lite om några skönhetsfavoriter jag tar till när jag vill vara extra fin. Och så blir det ett inlägg för torrisar och vad jag själv använder när jag är torr så huden nästan krackelerar (som nu). Och ett om parfymer.

Alla kommer alltså inte imorgon, men det är några skönhetsinlägg jag tänkt skriva inom det närmaste. Och på onsdag har jag för mig att det är en massa alla hjärtans rabatter att tipsa om så missa icke det. En del gäller enbart den dagen nämligen. Både kläder och skönhet såklart.

Suddigt, men ni får bättre bilder på det och produkterna imorgon. Jag tänkte bara hinta om ögonfransprimer och mascara.

Och nu ska jag släcka min idiotiska dator(den startade lagom tills jag nästan var klar med inlägget, bara sådär. Det är så man kan spotta, fräsa och svära för mindre).

Men nu, sova för imorgon är det långdag på jobbet och halva styrkan var borta idag så det blir en del att ta igen. Och ja, texten blev längre än jag hade tänkt även om den egentligen inte handlar om något alls 😛

Puss och kram på er

 

 

 

 

Kolla mer

2 comments

    1. Tack för omtanken snälla appi. Mamma mår långsamt bättre, men har fått vätska i lungorna så det var ett bakslag men jag hoppas det går över.Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.