The Voicefinalen i bilder

Jag och min vän Matthias var på The voice finalen igår och jag hade så väldigt roligt. Jag har inte haft så stor koll på programmet får jag erkänna men jag visste att Ulf Nilsson var Petters adept. Och Att Dennis Camitz var CarolasFör den som inte tittade på programmet eller läst tidningen kan jag berätta att Ulf vann och att Micke Mojo kom tvåa. Här följer en hög bilder och det är ändå bara en bråkdel av de jag tog. Jag önskar att jag hade haft en systemkamera! Men ni får hålla till godo med de här suddisarna.

Första anhalten för kvällen var buffé. Vi hittade inget bord så vi gjorde oss en plats i vattenhörnan.
Efter mat, champagne och mingel gick vi över till studion. Här satte vi oss först. Finfin utsikt.

 

Det var dock fel platser. Vi skulle längre åt vänster och fick då den här utsikten istället. Handjävel. Fast vi såg i och för sig scenen väldigt bra ändå.

 

Om jag hängde lite över Matthias kunde jag se Ugglan också.

 

Petter satt klistrad vid sin telefon och twittrade hej vilt. Det lönade sig ju dessutom 🙂 Blev väldigt förtjust i hans jacka. Vill också ha en orange parka.

 

Jag lägger inte upp en massa bilder från själva inspelningen för de blev så suddiga när jag zoomade med mobilen. Uppträdandena kan ni kika på i tv istället.

 

Såhär snygga var vi.

 

Det var paus med kaffe, vin, chokladpudding och jordgubbar. Sedan var det dags att avslöja vinnaren

 

Jag tog bilder när Ulf Nilsson van hela faderutten men på de bilderna ser man bara silverkonfetti så ni får se Matthias istället.

 

Sedan var det dags för efterfest! Petter höll ett fint tal till Ulf som såklart var jätteglad.

 

Min barndomsvän Annika var också där. Och henns kompis Anne. Och han till höger där.

 

Min lilla kompis Miloo 4 år är jättekär i Ola Salo så givetvis frågade om jag fick ta en bild till henne. Det fick jag. Jag blev inspirerad att testa mina nya lösögonfransar för Ola var så tjusig i sina.

 

Självklart skulle linslusen också vara med på en bild med Ola och Micke 😉
Den här donnan kom först när det nästan var dag att ta bussarna in till city igen.

 

Jag hann dock bränna av en suddig bild.

 

Och Carola hann lägga en sula på parketten.

 

Sedan var det dags att bussas in till Café Opera.

 

Matthias satt bredvid tvåan i tävlingen, Micke Mojo som tydligen var en trevlig kille.

 

Vid Café opera valde vi att säga tack och hej för oss och gå hem istället. Här är jag hemma och väldigt redo för sängen.

Sådär, det var kvällen i bilder. Några av dem i alla fall. Jag har lärt mig nu att inte använda zoomen på kameran i mobilen för det blir ickebra. Som avslutning får ni en filmsnutt när Ulf körde vinnarlåten igen.Jag är helt såld på låten och Ulfs röst. Jag lär köpa skivan när den kommer ut. Det är suddigt i början av någon anledning men det försvinner vid 0:24.

[youtubeplay id=”C-6HQmka-8Y” size=”medium”]

Nu ska denna här sova. Puss o kram finisar.

 

 

Kolla mer

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.