Testat och godkänt på Indiska

Godmorgon finisar. Idag ska jag iväg och äta lunch med min vän Tess. Jag har ju varit nere i skåne fyra veckor och sen hängde ju mamma och pappa med mig upp för att stötta och fira när jag skrapade triss, så därför har jag inte umgåtts med mina vänner häruppe på lääänge. Dags att åtgärda det!

Jag tror att min bloggdipp handlat en del om att klädglädjen försvinner en del i reatider. Det är rörigt i affärerna och efter ett tag är det mest bara gammalt skit kvar, sånt som hängs ut varje rea och som ingen vill ha. Men nu är höstmodet här och det är verkligen min grej! Det är mer dressat och man kan frossa i jackor, kappor, stövlar, kängor och stickat. Pastellerna hänger kvar ett tag till men nu är det mycket vinrött, grönt och svart som tar över. Gött! Här kommer några plagg jag testat på Indiska som jag ger tummen upp för.

Här är den krinklade toppen med små virkade grytlappar runt ringningen. 349:- på Indiska.
Jag testar xl på bilden men eftersom den är väldigt vid hade jag nog valt en storlek mindre. Nog för att det är skönt med vidd men för mycket tyg har också en förmågan att bredda och göra större, och det mina vänner är jag inte så sugen på.
Den här koftan(jag vet aldrig vad jag ska kalla den,,,kofta,kavaj, topp…den är ju en mix liksom) har lite peplum karaktär. Under den har jag en orange topp och till det den fina orangea smyckeskragen. Allt från Indiska.
Här är samma trikåkofta fast med bara svart linne och ett fint lila halsband.

Puss o kram till er alla. /Louise ♥

Kolla mer

10 comments

 1. Jag tycker oxå reor är skittråkiga. Så här års har jag börjat se framåt mot nästa säsong (precis som det är döhärligt med vårkläder i feb-mars)
  Toppen med ”grytlapparna” har du visat förr, blev sugen då å än mer nu. Herre gud vilken fin vardagstopp. Det lila halsbandet var ljuvligt med. Lila är min favoritfärg just nu. Men plånboken är tom… får se efter lön. Kram

 2. Visst är det härligt att hösten är på intågande, åtminstone modemässigt. Jag försöker spara så mycket jag kan på pengarna just nu, så att jag får lite större klädbudget i september… Brukar vilja shoppa då 🙂

  Fina kläder från Indiska, som vanligt! Koftkavajtrikåtoppen gillade jag verkligen, ska nog kolla in den.

 3. Hej! 🙂
  Snyggt! Gillar särskilt den oranga outfiten! Kanske måste ta en tur till Indiska nu då… Gillar Indiskas inredningsprylar också. Har massor av kuddar och nästan alla gardiner här hemma kommer därifrån, för att inte tala om deras tekoppar, ljuslyktor mm mm 🙂
  Kärleken kommer till dig även om din väntan kan kännas lång!
  Må gott!
  /S

 4. Blir helt klart ett besök på Indiska och prova den där krinklade blusen.. love it..

  Tack för en underbart härlig blogg.. 🙂

 5. Finfina kläder som vanligt! 🙂 Indiska är min favoritaffär även om jag skulle önska att fler av deras kläder fanns i större stl. Tycker väldigt mycket om deras andra prylar också.

  Läste i ditt tidigare inlägg om dina funderingar över framtiden. Jag fattar att det inte känns kul att jobba som fruktbud för en skamlön. Jag kommer snart att hamna i Fas3 själv om inget under sker och det känns jävligt motigt måste jag säga. Om man ska se något positivt med det för din del är det väl att snygga charmiga tjejer (som du) brukar bli rätt populära på de arbetsplatser de kommer med leveranser till. Kanske kan en blivande kärlek finnas där? 😉

  Annars tror jag att möjligheten att träffa någon är rätt stor om man åker på en resa. Eller skaffar en hund (hundtricket, du vet…) som man går till parken med och träffar andra förhoppningsvis snygga hundägare. Äsch, jag är nog inte den rätta att komma med sådana tips. Har själv varit gift i 18 år så inte fasen vet jag hur man gör… 😉 Jag hoppas bara att du snart får uppleva en riktigt härlig förälskelse om du känner att du vill det.

  Kram!

 6. Finfina bilder/outfits på en finfin tjej! Har saknat dina inlägg från Indiska, jag är ett stort Indiska-fans och gillar verkligen dina provrumsbilder.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  /Katarina

 7. Det känns höst i luften nu. Svart gillar jag med. Snyggt med färg på halsband till. Ser fram emot dina höstbilder.

 8. Ja, visst… så är det ju, det är ju där du träffar din stora kärlek…när vackra du kommer med en fruktkorg! Självklart! Lycka till! Kram ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.