Testat ny mascara från Maybelline

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Hej mina fina! Har ni haft en bra start på veckan? Min har varit finfin. Sen är det ju tänkt att jag ska avsluta den i Paris, men det vet jag inte än. Det beror på om Sas pilotstrejk hinner blåsas av innan fredag morgon. Vi ska åka klockan 06 och jag tycker verkligen att det ska bli kul med en helg fylld av trevliga människor, lära mig mer om en massa spännande skönhetsprodukter (jag vet inte än vilka märken det är) och se Paris.

Jag funderar över packningen och vad jag ska ha med mig, det gäller nog att packa smart då vi kommer få ta del av pressprover som tar sin lilla plats. Så inte 3-4 mascaror bara för att jag inte kan välja. En foundation, inte tusen borstar osv. Och så det där med kläder. Men det återkommer jag till.

För nu tänkte jag snacka mascara. En ny jag testat. Snapscara från Maybelline. Jag älskar att prova nya mascaror och hoppas alltid att jag ska hitta DEN där som förlänger, förtjockar och gör fransarna sådär tjusiga. Jag är dock ganska kräsen, men den här gillar jag faktiskt.

Man kan verkligen måla hur många lager som helst utan att ögonfransarna blir sådär otäckt stela och klumpar sig. Här håller sig fransarna mjuka.
Extrema närbilder där man ser varenda por är ju sällan smickrande, jag kunde ha kammat igenom frallorna mer. Men jag gillar som sagt den här. Den ger både längd och volym.
Mascaraborsten är enkel att jobba med och det är enkelt att komma åt. Jag får bort mascaran enkelt, dock inte enbart med vatten. Men det får jag inte med någon. Det räcker med en liten klick rengöring så släpper färgen. Den kan smula något under dagen. Men allt som allt så ger jag den tummen upp.
Så här ser förpackningen ut. Den finns lite överallt, som på Kicks. 139 kr. Just nu har de den på kampanj med 30% för medlemmar, så 97 kronor. Värt att testa. Länk Snapscara.

Det var dagens skönhetstips. Kram på er!

Kolla mer

4 comments

  1. Du är så fin, vilka ögon! Gillar ofta just Maybellines borstar. Det riktiga testet tycker jag dock kommer ca 3 veckor efter att man brutit en förpackning, oj oj oj så snabbt konsistensen blir kass på vissa sorter som får höga betyg i början.

    1. Tack Amanda! Ja men eller hur, det är så olika med mascaror där. En del vinner på att ”ligga till sig” lite, och andra blir kassa snabbt. Som L’Oréals Paradise. Den är superbra i början men torkar väldigt snabbt tyvärr. Så vi får se hur det går med den här, so far so good 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.