Testa smink utan att sminka dig

Nä men hej! Idag blir det blogg minsann. En där jag tänkte tipsa om en sprillans ny app från L’Oreal. Jag var på deras presskonferens tidigare idag där de lanserade den. Så jäkla kul grej! Det här är alltså en smink-app där du kan testa L’Oreals produkter utan att sminka dig på riktigt. Appen scannar av ditt ansikte och så kan du välja antingen bland färdiga looks, eller så kan du välja att bara testa produkter. Om du kanske vill se hur det röda läppstiftet ser ut på dig? Eller en grön ögonskugga. Det fiffiga är att du ser dig live i rörlig bild. Det är alltså inte en sådan där clownig app där man ”sminkar” ett foto av sig själv så de inte ser klokt ut. Nej här följer sminket med när du rör ansiktet. Ler du så följer läppstiftet med i leendet. Du kan blunda med ena ögat och se hur ögonlocket ser ut osv. Så jäkla coolt!

Linda Hallberg som är en känd makeup artist stod på scen och visade. Hon var inte särskilt sminkad själv som ni kan se. Men på skärmen ser hon alltså sminkad ut. Hänger ni med? Det vi såg på skärmen såg hon i sin mobil. Rött läppstift, fast hon inte hade det i verkligheten.

Linda har alltså inte sminket på sig i verkligheten utan ser ut som på den andra bilden, men visst ser det riktigt ut? Samma sak med ögonskuggan och eyelinern. Det är från appen.

      

Jag tog själv några bilder här där jag testade men måste ta i bättre ljus ( ni vet hur selfies i kasst ljust blir så se till att fixa det så blir det roligare och snyggare) och ska lägga upp en rörlig video tänkte jag. Nu ville jag bara visa lite snabbt hur det funkar. Bilden längst upp till vänster är alltså som jag såg ut själv. Och de andra med olika makeups är från appen. Häftigt va? Så ladda ner den nu och börja lek! Går att få till snygga selfies även om man inte alls kan sminka sig på riktigt, haha.

Jag vet att jag reklamar skamlöst nu och nej jag har inte betalt, jag tycker bara att den var så kul. Gillar du din makeup kan man klicka så shoppar man det och sen finns tutorials hur du ska lägga makeupen när du väl fått hem sminket. Smart! Jag tror inte att appen kostar något och det ÄR kul. Än finns inte foundation men det kommer säkert.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.