Test av Superstay Ink Crayon läppstift

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar föÅhléns

Dags för lite smink här i bloggen tycker jag minsann. Som läppstift. Jag älskar läppstift! Förr var det bara lipgloss som gällde men nu jäklar har jag en rejäl samling stift i alla former och färger. Eller, färgerna är väl mest åt det vinröda och röda hållet. Jag passar icke i rosa, persikofärgat, korall och liknande.

Ej heller har jag blått, grönt och liknande på läpparna. Not my cup of tea, men det där är ju tycke och smak. Faktum är att jag testat blått när jag fick pressprov från Kat Von D. Chefen frågade om jag bitit sönder en bläckpenna…

Så jag kör alltså mest på färgerna nedan, eller såna som drar åt rödbrunt. Något jag letade efter för någon månad sen var läppkritor. De var populära förut men jag hittade inga då förutom från Clinique så jag tänkte att det är väl helt passé. Men nope, för nu några veckor senare har det ramlat in kritor hos många märken(och kanske när jag varpå jakt också, men jag missade dem). Som de här från Maybelline jag blev nyfiken på.

Jag såg reklam för dem och begav mig ut på jakt. Jag kunde inte välja färg så det blev två. De var dessutom till introduktionspris så då var de billigare 😛 Superstay Ink Crayon från Maybelline är ett matt läppstift som ska sitta upp till åtta timmar. För att få till konturerna kan man vässa kritan med vässaren som sitter i botten. Bra bra. Humant pris på ca 119 kr.
Länk Superstay Ink Crayon.

Här är det vinröda. Eller ”Accept a dare” som nyansen kallas. Det är nog något mörkare i verkligheten än på toaletten som var det enda rum där ljuset var någorlunda riktigt. Det är enkelt att måla med och när det fått sätta sig några minuter kladdar det inte av sig. Jag gjorde puss-på-hand tricket (mr T vågade inte vara försökskanin, hehe) och det blev inget märke.

Jag tycker inte heller att läpparna blir torra och fnasiga av den här läppkritan. En del matta läppstift har ju en förmåga att göra så att munnen ser ut som om man vandrat i öknen efter några timmar. Men så upplevde jag inte det här.

Ja jag borde ha målat längre in, men äh. Hållbarheten då? Jodå, det sitter bra. Dock inte lika bra som favoriten Les Chocolat från LÓréal. Det gör inget. Men det här håller för dryck och sitter kvar hyfsat under en måltid. Så de åtta utlovade timmarna är nog om man inte planerat att äta något flottigare än knäckebröd. Jag gillar det här och man kan ju faktiskt bättra på när man ätit…
Det röda visade jag redan igår på bilderna från parken. Nyansen kallas ”Own your empire”.
Det är rejält rött så det är inget för den som vill vara diskret. Munnen syns i det här. Och så matchar jag lönnlövet på Thomas väst. Bara en sån sak.

Sedan jag flyttade till Malmö så droppar det inte in några pressprover längre, därför testar jag inte lika mycket krämer, serum, hårprodukter och smink som jag kanske gjorde tidigare. Nu blir det sånt jag köper själv och då blir det av naturliga skäl inte så mycket testade. Men den del blir det ju ändå för jag ääälskar smink och krämer.

Puss från hon med de kyssäkta lipsen 😉

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.