Test av pudret från Tromborg.

Godkväll fina läsare

Vad kul att så många vill vara med och tävla om puderkitet från Tromborg! Idag har jag själv testat det mer ”på riktigt”. Alltså från när jag sminkade mig från grunden och inte bara testade det på kvällen. Jag kan konstatera att jag verkligen gillar mitt mineralpuder. Det smälter in i huden och lägger sig inte som en ful kakig, pudrig yta. Det är inte glitter i det heller vilket jag uppskattar. Glitter ska vara till fest tycker jag. Jag gillar inte lipgloss eller nagellack med glitter heller för det blir så flagigt liksom. Men jag tycker ändå att huden blir skimrande av pudret. Jag tog några bilder för att visa men vet inte hur väl det syns. Så allt som allt, jag kan verkligen rekommendera detta till den som letar puder.

Och vad kul att så många tycker om den gröna klänningen från Indiska! Jag är verkligen sketasmickrad av era fina kommentarer så nu MÅSTE jag köpa den helt enkelt. hehe.

Puss o kram till er!!

Nyansen "favourite" i dagsljus.
Tävlingen avslutas på söndag. Glömde säga tid men låt oss säga kl 17.

Kolla mer

3 comments

  1. Ser grymt ut ju! Ser knappt ut som om du har något smink alls måste jag säga!

    Håller tummarna för att vinna förstås men annars skall det helt klart införskaffas 🙂

    1. Ah, precis som det ska vara då! Att man inte ska tänka…”uh, där kan man dra naglarna och göra roliga mönster på kinden i allt puder”. Ja på söndag drar jag två vinnare och som sagt, har du inte turen den här gången så köp ett ändå för jag tror du kommer gilla det.

  2. Vad roligt att du köper klänningen, den var verkligen fin på dig gumman. Du är värd fina saker!

    Oj vad snyggt det blev med pudret!!!! Vilken fin hud du fick, jag hoppas hoppas hoppas nu att jag blir lycklig vinnare nu när jag ser hur fin du blev!

    Kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.