Terapistäd och musikalyl


Terapistädar toan med hans tandborste. Dricker även ett glas vin och lyssnar på musikallåtar med klös. Och ylar med.

Trampade på en glasbit också, det passade väl in på något galghumoristiskt sätt med lite blod i allt.

Nu ska jag låta brun utan solen torka och sen lägga mig. Imorgon ska jag vara brun, dra på en ny klänning och vara snygg. Tänker inte gräva ner mig.

Puss och sov gott ❤️

Kolla mer

12 comments

 1. På’t igen !! Du är snygg o du äger ! Lät som på dej när du skrivit tidigare att du inte kände 100 för honom iaf , så inget att gräva ner sig för ! Kram

 2. Du är så härlig, bilden är så bra! Hoppas mannen följer din blogg också, det kan han ha!!!! Ha, ha.
  Nu är det verkligen din tur!
  Kram

  1. Det tror jag inte att han gör, sociala medier, bloggar o dyl är inte hans grej.
   Men ja, det vore fasen min tur nu att få träffa någon som verkligen vill vara med mig.
   Tack och kram!

 3. Ha ha ha! Skrattar högt då jag gjorde nästan samma sak för några år sedan. Jag använde tandborsten för att gnugga bort kalk i badkaret.

  Jag brukar lyssna på mobbing on med Sarah Dawn Finer. Sån powerlåt!

 4. Det var några år sedan men jag kom ihåg att jag alltid tänkte (det blev några ggr)Bit ihop, slicka dina sår, kom igen och låt det inte ta för lång tid. Funkar när man är måttligt engagerad. Funkar inte när man tror att detta kan vara ”han”. Det roliga är att ”Han” var min arbetskmrat som beundrat mig länge men jag missat när jag datade de snygga killarna. Han är jättesnygg idag men såg ut som en pojk fram till 50. Nöj dig inte med second best men se dig omkring, det kan finnas en prins gömd bland hermelinerna. Under tiden njut av livet som singel, du kommer alltid att njuta av dessa minnen I framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.