Tävlar om att få en solresa

Nu ska jag tävla igen! Jag har aldrig tur med sådant men å andra sidan vinner man inte om man inte försöker heller…Så nu ska jag försöka bli reserporter för Solresor under en vecka. Jäklar vad härligt det vore! Lovar att blogga för er då om goda drinkar, mat, sol, bad och strandspan 😉 Av resmålen hade jag valt Spanien för Cypern och Kreta har jag redan varit på. Mallorca också iofs men jag är ändå mest sugen på España känner jag. Håll tummen nu. Vill ni själva tävla är det hur enkelt som helst. Bara att fylla i lite uppgifter och klistra in en kod i din blogg.

Det inklistrade ser ut såhär:

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Kolla mer

3 comments

 1. Hejsan, jag undrar om du kan hjälpa mig lite (eller mycket) jag är lite stötte än alla supersmala modeller i annonser och kataloger drar 46-48 underdelar och 44 i överdelar. Toppar o tröjor kan jag nästan köpa varsom helst och har i överflöd, men byxor saknas och det börjar bli akut att hitta några för att slippa gå halvnaken. Var hittar du byxor? Eller har du bara några bra tips? Har kollat på H&M och Kapp Ahl men tycker de är såå fula och tantiga. Jag är ju trots allt ”bara” 31 och vill inte se ut som mormor riktigt än… Tack för världens bästa blogg..
  Kram kram
  Jamie

  1. Hej Jamie! Jag vet precis hur du känner det. Byxor är ett ont måste snarare än roligt att köpa till skillnad från toppar och klänningar. Och väskor och skor..tja..det mesta är roligare än byxor tycker jag. Mina fyra senaste par kommer alla från xlnt på KappAhl. Två par svarta jeans och två par blå. Det gäller att prova runt. Som rund får man ofta rådet att köpa bootcut för det ska göra att man ser smalare ut. Det skiter jag totalt i för jag gillar inte när det fladdrar en massa från knäna och neråt. Jag tycker bara att jag ser ut som en liten fyrkant då. Så jag kör på slim-modellen både på de blå och de svarta jeansen. Det är inte kul att handla byxor på storflicksavdelningen men som sagt, jag tycker att just kappahl haft bra där om man rotar runt. Förut har jag beställt från ellos och haléns också. De har en del när det kommer till färgglada jeans och chinos. Jag ska hålla gluggarna öppna efter byxor när jag är ute på span. Ska köra ett byxinlägg snart.
   Kram och ha en fin tisdag! /Louise

 2. Hej! Tycker din blogg är väldigt bra och du har en väldigt snygg stil. Min fråga är om du kan skriva ner några bra hemsidor eller klädställen som man kan köpa balklänningar på. Jag har nämligen inte hittat något för antingen är det för dyrt osv. Har du några tip så skulle det vara väldigt snällt att skirva i bloggen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.