Tandvärken from hell

Hej mina fina. Allt väl? Här är det skit just nu. Jag har så jäkla ont i en kindtand. Det dunkar och värker. Det får bli akuttid imorgon bitti. Jag hoppas att jag kan döva eländet över natten så jag kan sova. Just nu känns det inte så troligt, men hoppas det.

Alltså, jag får återkomma imorgon för just nu har jag för ont för att ha lust att blogga. Kram på er.

 

Kolla mer

11 comments

  1. Tandvärk är verkligen det värsta! Har varit med om det ett par gånger tyvärr. och tyvärr tycker jag inte att något smärtstillande hjälper. Det är bara snabbt till tandläkaren! Särskilt som det kan blir en jäkligt jobbig infektion av det. En gång fick jag feber och blev så jäkla dålig. Det fick bli penicillin, citodon och rotfyllning. Usch! Hoppas du fick en snabb tid och att du mår bättre.

    1. Det blev antibiotika men jag har inte tagit den som jag ska. Knepigt att det ska vara en timme före eller efter måltid. Glömmer då. Får skärpa mig så det går över. Tack för omtanken

    1. Det blev Stockholmsmidsommar i år. Det kände lite ont om tid att åka ner, men idag ångrade jag mig för jag har haft en urtråkig lördag. Plus saknar skåneland och mamma och pappa. Men det får bli senare.
      Hoppas du hade en toppendag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.