Tajt sammetsklänning

Nu har jag haft flera inlägg utan ego-bilder, hehe. Dags för andra bullar. Som en klänning. En tajt historia i sammet och mesh. En sexig sak och inte alls sådär snäll som många andra toppar och klänningar varit som jag provat det senaste året. Jag tröttnade på urringat helt enkelt. Men ibland så tänker jag att äh, har jag de här tuttarna så måste jag väl inte dölja dem. Om kvinnor med små bröst kan vara urringade ner till naveln eller visa bh’n i genomskinliga toppar så kan väl jag! Sen beror det givetvis på vad man sätter till det urringade. Kort kjol, urringat och skyhöga klackar blir gärna lite vulgo. Fine om man vill köra på den looken, men det är inte min stil.

Sen kan man ju välja en bh som inte är lika upptryckande och obehaglig som den jag hade fått på mig här.
Jag misstänker att jag retar gallfeber på en del när jag fånar mig såhär och det är alltid lika kul. Den som tror jag är som jag ser ut på den här bilden känner ändå inte mig.

Klänningen heter Nadine och kostar 249:- på Gina Tricot. Intressant nog är xl redan slut…

 

Kolla mer

13 comments

 1. Har alltid funderat på vad vi som har större bröst ska använda för bh i såna där klänningar..hmm.. Den var fin på dig iaf 🙂 Vilken storlek provade du? Har typ samma storlek som dig så.

  1. Sanna: jag testade xl. Den finns alltså kvar i xl i butik, det var på nätet den är slut. Men de fyller säkert på. Om jag köper den kommer jag satsa på en enkel slät svart bh. Skit samma om den syns lite, då får man utstråla att ”det ska vara så”.

 2. Bra! Våga vara snygg helt enkelt. Snygg klänning som jag nog skulle ha på mig med 100 den tights och ett par flats, högklackat skulle kännas för mycket tycker jag.

  Synd att jag bor i england bara där vi inte har Gina 🙂

  1. Maria: precis, jag hade också valt täckande strumpbyxor och kanske rockiga stövlar eller någon slags flats.

 3. Wow, vilken pingla! Klänningen var väldigt snygg på dig! Jag tror jag måste kika på den också tillsammans med den där snygga rosa…;)

  1. Ida: Tack! Ja visst blir man sugen på festklänningar nu när butikerna svämmar över av glitter och glam…Love it :)Är också rejält sugen på den rosa, den passar hela året dessutom.

 4. Du är ju så damn snygg! Man ska inte behöva dölja sina tillgångar. Va sjutton jag är 33 och har inga boobies what so ever,det är ganska träligt ibland måste jag säga. Det finns så mycket snygga klänningar men på min arma barm ser dom bara ut som 2 tomma ”pösar”. Fick t.o.m en uber-bitchig kommentar för ett tag sen, ”jaa vissa käder är ju snyggast om man kan fylla ut dom liksom..” Bah,elaka fruntimmer. Har funderat på sån här fashion-tejp,det kanske inte är så dumt. Såg att Lindex hade till bra pris. Hursomhaver,flaunt your assets! 🙂

  1. Lisen: haha, tack goa du! Gud vilken bitchig kommentar, kvinnor är verkligen så jäkla taskiga mot varann. oftast bottnar det bara i avundsjuka så tänk på det 😉 Ibland vill man dräpa tillbaks men ibland är det mer effektivt att bara le ljuvt till svar.
   Och om man har små boobisar (hade själv b kupa på min smala tid) så finns det ju fler snygga bh’ar att välja på dessutom. Såna med puff och push. Har jag det så sitter de uppe i hakan eller ser ut som om jag har en rumpa framtill. Inte så fagert. Men jag tänker inte dölja dem heller bara för att jag lyssnat på kvinnor med små bröst som tycker att jag är för utmanande om jag har det minsta urringat. Fan jag fyller ut ett sketet linne så att det blir urringat av sig självt, inte så kul att få sneda blickar då. Men nej, nu tänker jag skita i det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.