Taggad på höstmode

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Nu börjar det minsann bli tid på riktigt för höstkläder. Från jättevarmt förra veckan till kallare och murrigare den här. Fördelen är att jag sover bättre när det inte är klibbigt och trögandas. Så där välkomnar jag att det är svalare. Och nu kan man ha jeans igen utan att benen svettas ihjäl.

Eftersom det är höstigt har jag beställt lite nyheter att testa. Som ni säkert sett är det mycket kavajer i höst. Gärna rutiga. Så en sån har jag beställt. Och jeans. Jag har liknande boots som på bilden så de har jag inte beställt och svarta tishor har jag flera.

Tryck på bilderna för att komma till hemsidan.

Det blev ett par andra saker också jag tänkt testa, men de får ni se när jag fått hem dem. Kan avslöja att det blev underkläder och ytterkläder.

Är ni taggade på höstmode?

Kolla mer

5 comments

  1. Gillar att luften blir krispigare men gillar inte allt senapsgult, beige och brunt i butikerna! Tur att svart och grått alltid funkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.