Tack från radioprataren ;)

Hej vänner

Tack så mycket för era fina ord om mig, min blogg och min medverkan i Karlavagnen igår.Ni är så jäkla underbara och betyder så mycket för mig ska ni veta. På riktigt! Jag är så glad att ni uppfattar mig som äkta och ärlig, för det är det jag vill vara. Och att många av er gillar blandningen av mänskligt, kläder och skönhet. För det är så livet ser ut för mig – en salig blandning av allt. Som det är för de flesta.

Tanken var ett modeinlägg nu ikväll men jag har så ont i huvudet och haft sedan igår kväll att det värker långt in i öronen. Så jag måste helt enkelt ta en tablett och försöka sova bort eländet.

Förresten, ni som lyssnade på inslaget igår kanske märkte att jag blev lite ställd nån sekund där i början när Marianne sa att jag ringt in och frågade vad jag ville prata om. Öööh…eeeh…eftersom det var de som bett mig vara med och ringt upp mig så tog det nån sekund att ställa om där, haha. Men hoppas att resten blev begripligt. Jag pratade bara rakt från hjärtat liksom.

Mer mode och skönhet imorgon för er som saknat det, nu sova i fem kvart i timmen.

Stor stor kram till er alla ♥

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.