Tack för idag, slut för idag.

Hej vänner! Jag ville bara säga tack som tusan till alla som var med och gjorde Golden hits kvällen så väldigt lyckad. Jag ska kolla igenom bilder och lägga upp imorgon för just nu orkar jag bara inte (klockan har råkat bli 03.10). Dags att sova med andra ord, men jag återkommer när jag sovit några timmar. Jag tänkte ställa klockan på sju för att kolla in Campadres kampanjer som kommer idag. Bland annat Plain vanilla. Men det jag framför allt behöver är ett par snygga och bekväma finskor! Ikväll hade jag boots som gjorde så jäkla ont så jag bytte om till gympaskor i halvlek. Jag avskyr verkligen att gå med skor som plågar fötterna.Så jag ska även kolla in Ugg kampanjen. På lördag kommer det en till skokampanj annars. Jag har även tävlat i Eccos skotävling man ser i reklamen här på Amelia. Jag är en sådandär som aldrig vinner men å andra sidan vinner man ju absolut inte om man inte tävlar. Så håll en tumme så jag kan vara fin på nästa mingel 😉

Nattinatt från söder. Puss o kram//Louise

 

Kolla mer

2 comments

  1. Ja, det var ju supertrevligt, härlig 80-talsshow & god mat. Kul att mingla med er som bloggar också.
    Glömde ju tacka för en bra blogg, jag gillar din smått raljerande ton & att du lägger upp så mycket bilder på klänningar. Hade det inte varit för dig så hade jag inte tänkt på att gå in på Indiska & titta på utbudet. Tack vare det så hittade jag en fin klänning som jag hade på mig igår. :o)

  2. Hej!
    Det var JÄTTEtrevligt att träffas igår. Tyvärr var jag tvungen att smita efter minglet, men det verkar som att det blev en bra kväll. 🙂 Ha en skön helg! /Elin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.