Tack för era fina kommentarer

Tack snälla fina underbara ni för alla gulliga kommentarer om mig och Thomas. Jag blir så himla glad ska ni veta! Både för komplimanger om honom, om mig och framförallt att ni tycker att vi ser ut att höra ihop och ser lyckliga ut. Tack!

Tanken var att skriva ett inlägg om kläder, men sidan jag tänkte länka till ligger nere för underhåll. Sen tänkte jag skriva om parfymnyheter jag sniffat på. Men det tar sin lilla tid och jag är lite för trött just nu efter andra dagen med migrän.

Ni som själva lider av huvudvärk vet att det ofta sitter i mer än en dag, så också för mig. Men nu hoppas jag att illamåendet och värken ska ha fått över till imorgon. För då tänkte jag ta ett ryck med att börja byta ut sommargarderoben mot höstditot. Jag har höstkläderna i förrådet på vinden och där är det proppat med lådor så det kommer bli himla spännande att leta runt efter rätt lådor och påsar.

Ni som väntar på bloppis – det är också något jag tänker ta tag i. Men det börjar bli för sent för de somriga plaggen jag hade tänkt sälja så jag vete fasen alltså. Jag får se vad jag hittar och vad som funkar för årstiden. Nu är det ju den där knepiga mellantiden.

Mitt tips just nu är lager på lager så man kan skala av sig under dagen 🙂
Klädtips och annat kommer imorgon. Då ska jag även prova lite nyheter tänker jag.
Kram på er mina fina fina läsare.

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.