Tack för er omtanke raringar

img_5561.jpg

Jag har inte skrivit så mycket om Maja. Det är så jäkla ledsamt än att jag undvikit det. Men jag vill tacka er som skrev och tröstade. Ni är så underbara. Tack! Och förlåt att jag inte svarat var och en. Jag vill göra det men ibland när det är något känsligt så blir det för mycket just då och så tänker jag att jag ska göra det sen, när känslorna lagt sig. Men då blir det inte av. Men tro mig, jag läser alltid alla kommentarer och blir alltid så glad över att ni är som omtänksamma och gulliga.

Just att få kommentarer är bland det roligaste med att ha en blogg. Hade det varit helt tomt i kommentarsfältet hade jag förmodligen inte fattat att folk faktiskt finns där ute och läser, även om jag ser siffrorna. Så ni som kommenterar betyder jättemycket för mig ska ni veta.

Kärlek och kramar! /Louise

Kolla mer

9 comments

 1. Det är klart att vi bryr oss om dej. För mej känns du nästan som en vän. Refererar ofta till din blogg så ”En tjej jag känner bloggade om…” 🙂
  Håller med dej om kommentarer. Jag får jätte få och särskilt tråkigt är det när man ansträngt sej, berättat nåt känsligt eller så. Men vad ska man göra? Vet att jag har trogna läsare och sällan troll så man får va nöjd ändå. Men jag kan bli avundsjuk på de som får massor av kommentarer och där läsarna tycker å tänker.
  Kram

 2. Vilken fin bild på Maja, jag tänker att hon är i Törnrosdalen nu när jag ser henne i den vackra omgivningen.
  Det är verkligen sorgligt när husdjuren går bort. Skickar kram.

 3. Måste bli bättre på att kommentera…..
  Idag köpte jag den där vit/svarta v-ringade ”batikmönstrade” klänningen från Indiska som du tipsade om. Verkligen jätteskön på……tänker att den blir perfekt för en vecka i Grekland. Vi bokade en resa i ”sista minuten” och åker om två veckor.
  Jag tittar in till din blogg nästan varje dag och får så mycket bra tips av dig.
  Tack för all tid du lägger ner på att blogga.
  Och ja sorgen den tär men minnet man alltid bär.
  Kram Lena*

 4. Tråkigt att du mist din Maja, fin bild du lagt upp.
  Jag är en sån läsare som är dålig på att kommentera, förstår att du vill ha feedback på det du skriver om i bloggen. Tycker att din blogg är en fin mix med både mode och tankar om livet . Du skriver så bra och borde få en egen kolumn i en tidning. Tror vi är många som läser och uppskattar din blogg och det arbete du lägger med på den. Önskar trevlig sommar och att det snart ordnar sig med jobb. Har också varit arbetslös och funderade mycket då på hur det skulle ordna sig. Men det gör det på något vis till sist. Det ordnar sig alltid.

 5. Du har en jätte fin blogg. Jag är en av läsarna som är dålig på att kommentera. Men ska bli bättre på det.

 6. Kan tänka mig sorgen som du går igenom! Men kom ihåg dom fina stunderna, kärleken du hade och så mycket du fick tillbaka!Maja fick ett bra liv hos dig och tycker du är den bästa människan i hela världen.
  Det hjälper med att prata/skriva om henne och om allt annat också. Sorgen tar ett stryptag rätt som det är, men det bleknar med tiden ( låter klyschigt, jag vet).Bloggen är bra ventil ut!
  Själv irrade jag till kattmathyllan i affären flera gånger innan jag förstod att jag inte behöver köpa sånt längre.Lämnar toadörren öppen fortfarande, ibland. Och jag är nästan säker på att hon kurar sig nära mig på kvällarna…

 7. Du behöver inte ens förklara!
  I flera år efter att min första katt (i vuxen ålder) avlivats kunde jag inte prata om honom utan att gråta. Jag ville inte alls minnas för det gjorde för ont. Jag är otroligt känslig när det handlar om mina djur, vilket få andra förstår.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.