Tack för alla fina ord hjärtan och tankar

Idag vaknade jag med ont i magen. Rent fysiskt ont av mensvärk och magknip. Jag sov länge idag, för att jag kan och för att jag har ont. När jag vaknade fiskade jag fram mobilen och kikade igenom mail, facebook och bloggkommentarer. Det brukar vara det första jag gör. Det samt nyheter. Och jag kan ju säga att det där onda i magen blev undanträngt (okej det känns ju ändå, mensvärk är ett helvete) av den varma ulliga känslan i hjärtat.

För jäklar vad jag fått kärlek i samband med mitt senaste inlägg om tjockhet. Jag har fått så många hjärtan, och så himla fina kommentarer. En del har kommit från lite oväntat håll som min allra första pojkvän (jag var 13 då) och en av mammas ungdomsvänner. Och från er. Och från vänner och bekanta. Det är så fint att jag nästan spricker.

Ett tack känns lite fjuttigt, helst vill jag ju krama om varenda en, men det är ju lite svårt. Så ett innerligt tack för att ni finns. För att ni peppar. För att ni säger att ni tycker om mig. För att ni gör livet lättare ibland. För att ni visar att världen inte bara är cynisk, skrämmande, skrytig och ganska pissig ibland. Ni visar att den är vänlig och fin också. Tack alla och kärlek till er. Det må låta klyschigt och fånigt, men jag menar det. Jag säger sällan saker jag inte menar. Det vet ni som känner mig.

Pussar, kramar och kärlek /Louise

 

Kolla mer

2 comments

  1. Ibland tror jag att jag är född på fel plats på jorden. Låter märkligt men tänk, i vissa länder anses man vacker när man har former!
    Vad säger ni? Ska vi dra ihop ett gäng kurviga brudar och dra? 🙂
    Skämtosido man vill må bra på insidan. Utsidan kommer ofta av sig själv då!
    Fint av dig att tacka oss alla och någon gång i framtiden hoppas jag att vi kan ses irl.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.