Ta på dig SKÖNA skooorna

När man som jag har knän som tycks tillhöra en gammal gubbe eller tant så är det inte direkt tal om att gå i snygga klackskor. Söta sandaletter och sexiga pumps kan jag bara glömma så länge det känns som det gör med min artros. Så sköna och bekväma skor it is. Främst sneakers. Men även plattisar som ballerina och sandaler ibland. Och kanske nån klack utan lutning och som inte väger ett dugg. Och som inte klampar fram.

Jag mötte två tjejer på stan häromdagen och hörde dem prata:
Tjej 1. – Vad tycker du om mina nya skor?(ett par sneakers)
Tjej 2. -De är skitfina! Men var det inte de som inte är sköna?
Tjej 2.- Jo men man får ju stå ut.

Så himla INTE jag det där är. Jag avskyr osköna skor och vill att de ska vara sköna från första början. En del måste man gå in, men det tar emot. Rejält.

Jag vill gärna ha ett par vita, lite chunky sneakers. Inte FÖR klumpiga a la 90-tals Buffalos. Det är jag för gammal för, plus att jag inte tycker att det är vidare snyggt heller.
De här från…ehm…Skopunkten tror jag (kan också ha varit Din Sko – de låg i samma typ) kostar 499 kr har jag för mig. De är ganska stora i storleken som alltid i de butikerna. Jag får ha 37 och har 38 i vanliga fall. De väger inget och jag tyckte att de var väldigt sköna.
Söta plattisar från H&M i rosa. Som en karamell! Kostar 199 kr eller nåt sånt.
De här från Calou råder det säkert delade meningar om. Jag har märkt att jag och mina läsare har ganska skild smak när det kommer till skor och väskor, men det är ju helt okej. Jag skiftar som en kameleont där. De här gillar jag verkligen. Jag vet att Calou brukar ha lätta gummibottnar (ser ut som trä) och att de sitter skönt. Jag har dock inte testat dessa. Jag vet inte heller om jag vågar, för om de är lika sköna som fina så kommer jag ju att vilja ha. Och det vill inte min plånka just nu.

Det var lite kort om skor. Givetvis kommer jag med fler tips. Och lovar att återkomma med hud, hår och makeup tips också inom kort. Har saknat det, men har inte haft så många nyheter att testa. Dock har jag köpt några nya produkter jag tänkte berätta om.

Kram!

Kolla mer

7 comments

 1. Artros hade jag med innan knäledsoperation, gå inte för mycket i platta skor det är sämre för knäna. De vita sneakers såg sköna ut!

 2. Jag lyssnade till en fotspecialist: det sämsta man kan gå i är platta skor a la converse.
  Har man inte ont från början så kommer de med stor säkerhet orsaka värk i fötterna, knäna, höfterna och ryggen, även utan artros.
  Knasigt nog är de väldigt populära bland medelålders folks.
  Andra skor att undvika om man inte vill göra krämporna värre är uggs och flipflops.
  Du vet säkert redan allt det här.
  Kram och Glad Påsk!

 3. Ja komfort är viktigt! Som tur är finns det ju ett större utbud av snygga bekväma skor. Idag köpte jag ett par svarta Kobler och ett par svarta från Ecco. Får nog bli ett par färgglada också! Härligt att du stannar i Skåne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.