Svepande blått och sköna sandaler

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska. Cellbes

Hej fina ni! Nu blir det kläder och skor. Och några accessoarer. Förutom att gult är hett i vår så är blå också en färg att satsa på. Jag testade en jätteskön klänning på Indiska som tyvärr är slut online, men finns i butik. Kanske den kommer in i webbshopen igen?

Så himla skön och jag tycker att färgen är jättefin 🙂 Dock är den tunn så antingen beige trosor eller underklänning till. Eller underkjol för det är mest kjoldelen som är genomskinlig.
Matcha med den blå ringen. Den är finfin tycker jag. Dock är färgen lite missvisande här, men den är alltså fint mörkblå. Länk ring. Och om man vill så finns det blå örhängen också. Länk örhängen.
Matchy match.

Och så vill man ju ha något på fötterna. Till en lång klänning är det snyggast med sandaler eller espandrillos tycker jag. Absolut inte några pumps eller så till den här. I alla fall i mitt tycke. Men mina nya sandaletter med lite kilklack kanske?

Sköna, enkla och snygga sandaletter i skinn. Dock är de slut i svart hos Cellbes, men de finns i marinblå och brunt. Länk
Märket är Tamaris och jag har min vanliga storlek.

Det var dagens tips. Kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Sandalerna ser riktigt bekväma ut, brukar ha Reiker men kanske ska testa Tamaris. Tack för tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.