Svartvit och sockersöt festklänning

Att skriva om festklänningar görs egentligen bäst på fredagar då det ju oftast är på helgen man partajar. Men visst finns det event som infaller i veckan också, speciellt nu när man närmar sig julfester och sådant. I torsdags var jag ju ute på den där evighetspromenaden i blåst och regn för att hämta ett paket hos paketombudet vid världens ände. Planen var att ta mig vidare till city för att se om en klänning jag väntat på hade kommit in till Lindex.

Eftersom jag kände mig både sur och vindpinad så tänkte jag att nej jag skiter i det. Men eftersom jag är jäkligt envis så kickade den in och jag stretade vidare.

In på Lindex och där fanns den. Klänningen som jag såg i barnmodell förra året eller något sådant och som jag tänkte att den borde finnas för vuxen också, och nu gör den det.

Nu är det ju tänkt att jag ska ha fina skor, piffad i håret och sminket på plats när jag har den här. Inte halvdassig efter timmar i blåst. Så ni får låtsas att jag är fixad. För klänningen i sig är ju så fin.

Den är i vävt tyg och alltså inte trikå eller sånt. Jag provade både 48 och 50, men 50 fick det bli då 48 satt för tajt över boobsen. Plus att vecken ju INTE ska sticka iväg utan ska vara veckade och ligga snyggt.

Nu ska jag bara bli bjuden på någon fest också, för klänningen är kirrad redan. Knallröda läppar är ett måste till den här för mig. Röda skor vore också fint, men givetvis kan man ha svarta eller egentligen vilken stark färg som helst till den här.

Rosetten sitter på ett bälte som knäpps med knappar. Jag fattade inte det först utan trodde den satt fast och hade ett helsike att få en över brösten…så knäpp upp är mitt tips 😉 Pris 499:-

Kolla mer

4 comments

  1. Klädsamt med ej så tajt modell eller tyg. För figurnära är svårt bära upp snyggt oberoende av kroppstyp. Utan känsla av att det ” korvar” sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.