Svarta rosor på valdagen

Inlägg i samarbete med Cissi och Selma

Hola!Hoppas ni haft en bra start på veckan? Här har det inte hänt så himla mycket så jag har inte mycket att rapportera. Igår däremot Var jag och en kompis ute och fikade efter att hon röstat. Hon har sovit här några nätter så vi letade upp röstställe, sen tog vi oss en tur med spårvagnen ut på Djurgården och hoppade på tillbakavägen av så vi kunde gå till Wienercafét.

Eftersom det var röstdag ville jag vara lite finklädd och tog på min nyaste klänning – en orangeröd med svarta rosor från Cissi och Selma. Jag var där i lördags och provade en hel drös fina klänningar, så var beredda på färgglatt 😀

Gulliga Josefine på C&S hade en klänning i samma tyg som jag valde, så en selfie var ju självskriven.

Jag valde alltså den här i modellen Monica. Jag har storlek xxl. Länk här.
Jag gillar den här modellen med knappar  och trikåtyg. Och så har den fickor!

Jag provade den även i modellen Karin. Också finfin med hellånga ärmar och liten manchett. Länk här.

Skärpet i midjan sätter pricken över i’et. Men just det här var lite kort, haha. Tror det hamnat på fel klänning för vi jämförde och det andra var längre 😀

Igår var det lite för klibbigt i luften plus att jag hade ont i knäna,så det blev barbent och sneakers. Men jag kände mig finare när jag hade svarta strumpbyxor och pandorakängorna till.

Imorgon (tisdag) blir det läkarbesök och så ska jag börja sortera och röja här. Bland annat sortera ut sådant jag tänkt sälja på en loppis. Mer om det snart för jag vill fråga er vad ni tänker om det?

Kram på er!

Kolla mer

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.