Svarta klänningar och gyllene skor

Hej på er vänner. Mår ni bra idag? Själv mår jag finemang! 5 dagars huvudvärk är slut och jag hade en jättemysig kväll igår. Idag på lunchen fick jag helt plötsligt (jätteplötsligt…det har ju aaaaldrig hänt förut) sug efter en ny svart klänning. Så jag gick in på HM’s sida och hittade två stycken. Och när jag ändå kollade runt gick jag in på Campadre och klickade hem ett par guldiga sneakers från Björn Borg. Oj som det kan gå!


Den här. Den är enkel men snygg. Tror jag i alla fall. Är den FÖR präktig åker den tillbaka. Den har varit slut länge men skam den som ger sig. Det gäller att gå in och kolla gång på gång på HM’s sida för rätt vad det är så kommer det en påfyllning eller retur. Nu fanns den här i storlek 50. Vi får väl se hur den blir. 199:- Länk

Och den här omlottklänningen. Funkar till allt och lite till tänker jag. Sneakers eller klackar. Finns på plus-avdelningen och kostar 399:-

Den ser lite märklig ut på modellbilden, men jag hoppas att det bara är bilden och att den sitter som en smäck i verkligheten.


Den här tyckte jag också var riktigt söt, men jag valde att satsa på enfärgat svart och skippa blommorna.Den här är också från HM+.


Och så skorna då. De här guldiga dojorna tänkte jag diggilooa loss med i höst. Till den svarta klänningen kanske? Eller jeans. 449:- nu på kampanj hos Campadre. Här är min TIPSLÄNK till Campadre om ni vill gå med. När ni själva är medlemmar kan ni också tipsa era vänner om att gå med så tjänar ni en hundring första gången de handlar. Kostar inget att gå med.

De finns i silver också men jag var mer inne på guld. Jag har dessutom för mig att jag har silverskor hemma någonstans. Jag tog min vanliga storlek 38 och hoppas att de blir bra.

Det var det för nu. Dags att packa ihop lite saker och bege mig iväg mot Kungsholmen.

Puss på er ♥

Kolla mer

12 comments

 1. Hej! Om inte guldskorna passar så har jag ett par Reebok guld (samarbetet med FACE) att sälja. Använda en, kanske 2 ggr. Blev fel storlek… de är stora 38:or.

 2. Åh den första ❤️ Jag har letat som en tok på sidan.. Är den i plus size avdelningen? Du jag möjligtvis ingen länk?

  1. Den är på vanliga avdelningar. Dam/klänningar, filtrera på grön så får du den längst upp sen kan du välja svårt
   199 kr

 3. Jag köpte översta klänningen i stl 46 och brukar ha 44 men kunde inte ha den. Dom måste ha mindre storlekar nu på HM.

  1. Jag har varit med om liknade när det gäller HM. Beställde vita jeans i stl. 48 och även stl.50 för säkerhets skull.

   Brukar ha 48 på HM- men fick inte ens upp stl.50 längre än strax ovanför knäna!! Blev så purken…..Så nu vet jag inte om jag vill chansa att beställa nån mer gång? // Marita

  2. Såg en artikel om hm och deras storlekar. Jag bojkottar dom sedan 20 år. De var samma trams när jag vag tonårig och skapade bara komplex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.