Svarta frallor och kläder jag glömt visa

Godkväll raringar. Idag har jag jobbat och så fick jag för mig att åka till Kungsholmen för att färga ögonfransarna efteråt. Gör man det på skönhetsskola där man utbildar folk blir det bra pris och resultat. Så det gjorde jag. Blåsvarta för 130 kr.

Resultatet. Brynen ser helt fucked up ut men det var för att hon ju tagit bort smink och sedan blev ögonbrynspennan utgnodd liksom. Så det är bara fransarna ni ska kolla på.

Hon tog bort sminket och när jag låg där blev jag så trött så trött. Jag hade tänkt sminka till mig lite efteråt och kolla in nyheter i butik, men icke. Jag åkte raka vägen hem (med stopp på ica) och rasade ihop i sängen. Herrejisses vad trött jag blev när jag låg där och verkligen såg till att slappna av. haha. Fick tvinga mig upp vid 21 för att tvätta mig, rulla ner och sådant. Och då piggnade jag såklart till. Så nu kollar jag film en stund.

Jag tänkte visa några sådana plagg jag glömt visa tidigare. Sådant jag halvgillat liksom eller där bilderna blev halvdana/kassa. För som ni vet provar jag ju mycket mer än det jag visar här.

Alla plaggen här är från Lindex. Som den här. Söt och mina röda träsandaletter hade passat fint till.

Den här var ganska smickrande i modellen tycker jag. Men mönstret var inte jag. Snyggt med foto mitt i blinkningen där också 😀

Den här prickiga kjolen i marinblått och vitt gillar jag. Det är tshirten jag inte gillar så därför blev det inget. Men lite sugen är jag ändå. Med bättre topp och ett par vita tygskor till vore den söt i sommar.

Det var lite av ett uppsamlingsheat. Har några till, tar de i nästa inlägg.

Kolla mer

3 comments

  1. Den blommiga klänningen har jag köpt, superfin! Och kjolen med prickar testade jag men tyckte den liksom böjde sej inåt över låren fran, och stod ut bak… Nä den blev inte bra på mej 🙂

    Men jag gillar överlag lindex vårkläder i år, älskar holly&whytes färger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.