Svarta festklänningar från små till stora storlekar

Innehåller affiliatelänkar

Hej vänner. Är ni shoppingsugna? Black Friday med en massa rabatter är ju alldeles runt hörnet nu. Jag kommer självklart att lägga upp ett inlägg med en massa bra erbjudanden ni kan använda er av imorgon. Några har dessutom redan börjat. Lite märkligt kan jag tycka med tanke på att Black friday är just en fredag. Men eftersom det är ett relativt nytt fenomen i Sverige så blir det lite sisådär för en del och de kör rea hela veckan. Lite som de som firar Halloween i 2 veckor. Men det är alltså imorgon som är den stora dagen. Och sedan har vi Cyber monday på måndag som är en förlängning av fredagens erbjudanden, fast på nätet då.

Jag får inte lägga upp alla erbjudanden än, men däremot kan jag ju tipsa om en massa fina kläder så länge. Som festklänningar till exempel! För visst älskar vi festkläder? Jag gör det i alla fall. Och ja, nu blir de ju oftast svarta i mitt fall men det ÄR ju så snyggt. Här kommer tre svarta blåsor från Haléns.se.

img_1934.jpgEn draperad klänning med spetsärmar. Funkar finfint till fest och finns i storlek 32/34 till 52/54. Dock verkar den vara slut i de flesta storlekar just nu, men jag hoppas den kommer in igen. LÄNK

img_1937.jpgHalsbandet och väskan hittade jag på Indiska. Halsbandet har jag redan men nu är jag väldigt sugen på en ny liten partyslunga också. Länk halsband. Länk väska.

img_1940.jpgOch den finns i rött också! Just den röda suktar jag extra efter.

img_1944.jpgRöd sammet. Finfint till jul men funkar ju även efter det. Rött lyser upp vilken outfit som helst. LÄNK

img_1959.jpgSedan har vi en partyklänning till. En med band framtill. Även den här går upp till storlek 52/54 och man kan välja kort eller lång. Den är inte hellång då men lite längre iaf. Jag har den långa modellen på bilden. LÄNK

img_1965.jpgSexigt värre 😉 Och jag gillar det, jag tycker det är snyggt med urringat och klyfta. Våga visa hud.

img_1930.jpgSedan har vi en glittrig blåsa i svart och silver med inbyggd choker. På med klackaskorna och strumpbyxor och du är redo för fest. Finns i storlek 32/34-52/54. LÄNK

img_1929.jpgHär behövs inget halsband för det är redan inbyggt i klänningen. Ett snyggt armband och/eller maffiga örhängen däremot blir snyggt till.

Det här var de första, fler kommer snart 🙂 Puss o kram så länge

Kolla mer

8 comments

 1. Klänningen längst ner är jag sugen på till nyår men nu har jag precis köpt en svart jumpsuit jag tänkte ha då men det finns ju fler fester. Alla var fina på dig!

  1. Tack snälla. Ja den funkar ju vid fler tillfällen. Bra pris dessutom. Och det kan tänkas att det är ännu bättre imorgon. Just sayin’ 😉 Risken med att shoppa imorgon är väl bara att saker och ting tar slut i ett nafs.

 2. Åh just det. Jag kommer sitta uppe till efter midnatt idag för att kunna göra lite fyns 🙂 Jag siktar in mig på de dyrare varorna, skor och jeans.
  Tycker man ska shoppa till sig själv i juletid också och inte bara vara generös mot andra.
  Jag hoppas kunna klicka lit på ex ellos länkar så att du får en slant.
  Happy black friday! 🙂

 3. Första modebloggen som jag kan känna igen mig i! Jag har faktiskt köpt en klänning efter att ha sett den på dig! TACK!

  Vilken storlek har du i glitterklänningen? Den är fab!

 4. Men hur snygg är inte du!! Synd att jag inte är kille då hade jag velat ha en dejt 🙂
  Den silvriga klänningen måste du bara köpa, så fiiin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.