Svart sammet på tre sätt

Ingen som är det minsta modeintresserad har väl undgått att sammet är materialet som gäller i höst och vinter. Jag själv älskar det! Jag har redan skaffat mig två kavajer och ett par klänningar i detta material. Och nu är jag sugen på en till. En snygg omlott från Indiska.

img_1954.jpgNämligen den här. Man ser inte riktigt hur fin den är men det ÄR den. Och eftersom den är väldigt urringad passar den där spetsbehån jag köpt från Twilfit jättebra(kolla gårdagens inlägg). Dock hade jag som synes inte den med mig just igår när jag testade. LÄNK till klänningen.

img_1945.jpgMen först när jag testade så blev jag…vad i helvete liksom? Hur små har Indiskas storlekar blivit? Det stod xl både i nacken och på prislappen på den här. Jag bara…eh…nä…har de nu ändrat hela sitt storlekskoncept och blivit Zara-små? Men jag tänkte att nej den KAN bara inte vara så liten, det måste vara fel. Så jag testade ännu en xl. Och då satt den som på de andra bilderna. Viss skillnad. Denna var alltså felmärkt och kanske storlek small eller nåt. Det såg ut som om jag kom direkt från en strippklubb. Att jag visar bilden är helt enkelt för att uppmärksamma er på att testa olika plagg om man misstänker något knas. För det är troligtvis plagget det är fel på och inte alls dig.

img_1947.jpgRätt xl här. Vill ha den här. Kanske slår jag till när det är black friday rabatt..

img_1986.jpgOch här har vi mer sammet. En enkel urringad topp, också den från Indiska.I like.  LÄNK

img_1993.jpgVill man så kör man sammet på sammet. Här med min svarta kavaj från Ellos. Den här är på kampanj nu så det är 30% rabatt. Passa på för jag lovar att den är jätteskön! Och snygg.  LÄNK

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.