Svart och rött är favoriterna just nu

Inlägget är reklam för Indiska, Kicks, NordicFeel och innehåller annonslänkar.

God fredag på er raringar. Har ni några kul helgplaner på gång? Själv ska jag åka ut till lantstället jag lagt ut bilder på en gång förut. Det ser jag fram emot. Så där lär jag nog gå runt i jeans och tröja, kanske pyjamasbrallor. Men jag klurar på att ta med mig en klänning också, är det lördag så är det (imorgon alltså) och då tar jag gärna på mig något fint.

Jag tänkte ge mig in till city en sväng och leta upp klänningen i collaget nedan. Och örhängena. Väska har jag ju en liknande redan. Men det andra tänkte jag passa på nu när Indiska har 30% rabatt. Och jag lär mig ju att äga mina röda läppar nu. Jag har haft det nästan varje dag ett tag nu för att som sagt, äga dem och inte känna mig utklädd med röd mun. Och nu börjar jag känna mig bekväm. För det ÄR ju så snyggt med en röd mun. Gärna med röda naglar också. Dock ej avskavda. Just röda avskavda ser extra skabbigt ut. Så bort med det om det börjar chippa.

 Jag tänkte ta med mig datorn till landet och skriva ihop några inlägg i helgen också, jag har ju lovat visa fler plagg från Cellbes. Och så har ju NordicFeel 20% på all makeup (länk här) så jag ska visa er mina favoriter just nu. Och parfymer. Herregud vad jag får ligga i den här helgen, haha. (ja vänner, jag vet vad ni tänker här)
Dags att fixa till mig, packa en väska och dra in till city.
Puss på er!

Kolla mer

3 comments

  1. Fin klänning! Önskar dig en riktigt skön helg på landet! Jag ska se Hoffmaestro ikväll och sen blir helgen lugn. Plantera lökar och höststäda i trädgården.

  2. Kom å tänka på den där dyra fina klänningen du köpte (om det var för nåt år sen) på Ellos. Svart, silkig, knyt i midjan tror jag… vet du vilken jag menar? Har spanat efter bilder på när du använt den men kanske missat, minns att jag var så himla sugen på den själv.

    Ps Idag köpte jag plastkjolen fr Lindex

  3. Kul att du börjar trivas i röda läppstiftet! Du passar så otroligt bra i det, sotade ögon och röda läppar är ju perfekt till alla svarta outfits bland annat. Själv är jag inte lika modig (än) och har inte hittat rätt nyans men någon dag kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.