Svart med färgklickar

Åååh, jag som lade mig tidigt och allt men så flög en förkylning på mig från ingenstans. Pang bara så hostar jag och snorar som en kran. Eller jag vet vart det kom ifrån men jag trodde dumt nog att jag inte skulle smittas eftersom jag undvikit det så bra hela hösten och vintern. Min kompis som sa att han var hostig och förkyld varken hostade eller snorade när vi sågs så jag trodde det var hittepå. Men det måste varit någon slags osynlig bacill han hade.

Jag testade nyss Otricare saltvatten med aloevera som vi fick i fredags i goodiebag. Passade ju utmärkt. Men herregud vilket påhitt! Saltvatten i en tryckbehållare. Jag höll på att spraya långt upp i hjärnan och när jag ryckte ut eländet ur snoken sprutade jag ner hela ansiktet istället. Jag försökte några gånger och höll på att kräkas av det där salta som åkte ner i halsen. Uuurk! Not for me.

Nåja, nu blev det ju ett natt-inlägg istället. Förhoppningsvis somnar jag som en stock efter det här. Jag tänkte visa några av klänningarna jag provat idag. Jag är ju en svartälskare som ni vet men om man vill få det svarta mer vårigt kan man ju till exempel välja att sätta till färgglada accessoarer, eller som här, färgade blommor på det svarta.

Den här är som en lång skön tshirt. 199:- pix på Indiska.
Om man känner sig för bar, eller kanske vill ösa på med lite svart till så föreslår jag den här koftkavajen. Tunn och jätteskön. Lite roligare än en kofta. 249:- också Indiska
Såhär ser den ut bakifrån. Gillar det rynkade, den ser mer arbetad ut då.

 

Eller så kan man ju välja att sätta en gladfärgad kofta till. Grön, gul, orange...Den här korta aprikosorange saken har lite glittertrådar i sig. Snygg med vitt linne och jeans när man fått lite färg.

Nä nu ska jag se om jag hittar riktigt nässpray, värma lite vatten med honung och sedan försöka sova. Ni får fler klänningar imorgon(senare idag, men jag har ju inte sovit än så det är fortf söndag fast det eg är måndag..ja ni fattar).

Ha en fin natt/morgon/förmiddag/måndag alla. Puss

Kolla mer

7 comments

 1. Jag tycker att kära gamla mormors kuren fungerar, att gurgla sig i riktigt varmt vatten med salt i. Smakar så äckligt, men det tar kål på bacillerna! Du kan ju belöna dig med glass efteråt, jättebra för ont i halsen,och mycket trevligare! Så fin du var i Indiskans blommiga T-shirt, jag ska genast susa ner och prova den! Solig hälsningar från Clownen,och krya på dig!

  1. camilla: fast det är ju sååå äckligt med saltvatten! Jag försökte som sagt med det där i natt men…blääärk. Fast får väl ge mig på det igen. trägen vinner!
   Vad kul att du också gillade den svartblommiga. De har mycket fint nu, vill shoppa ihjäl mig. Kram till dig söta clownen!

 2. Den blommiga t-shirtklänningen var verkligen min stil, så snygg! Speciellt med koftorna till (båda var snygga).

  Krya på dig, aldrig roligt att vara sjuk!

  1. Mari: Ja den var dessutom riktigt skön. Det kändes som om man hade nattlinnet på fast man ändå är fin liksom. I like 🙂
   Tack för kryandet, hoppas det är kortvarigt det här för jag är inte alls bra på att vara sjuk.

  1. Jossan: Jag vet hur det är. Ont om pengar här också. Fan vad enkelt det vore att klä sig snyggt om man hade gott om det i plånboken.

 3. Skriv din kommentar här!Hej! Vad härligt du skriver, det gillar jag! 🙂 Och den blommiga klänningen var jättefin på dig, köpte du den? 🙂

  Jag kan passa på och tipsa dig om mina smycken i silver och läder som jag säljer på http://www.jvalleytwig.se vettja! Massa vårnytt ligger uppe där nu så kika in och hitta din favorit lagom inför sommaren! 🙂

  Ha en skön vecka!
  /Jossan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.