Svart med broderade blommor

Innehåller annonslänkar

Hej från Osby. Jag är kvar här till imorgon då jag åker med Rebecca till Norrköping och så får jag ta tåg därifrån till Stockholm. Det kan nog tänkas bli någon roadtripsbild imorgon 😉

Men nu blir det svarta kläder. En klänning och en topp. Sådär bara.

Den här är himla söt och hade gärna fått komma hem till mig. Dock har jag inte köpt den. Än. Priset är 499 kr LÄNK Benidorm klänning. På den här bilden har jag storlek L på mig.

Jag brukar alltid ha storlek xl på Indiska och den funkar här också. Det beror helt enkelt på hur löst man vill att den ska sitta. För den här var ganska lös i passformen. Så jag tror att jag hade valt large. Ja som vanligt har byxorna vid fötterna. På vintern orkar jag inte dra av både byxor , strumpor och skor. Och som ni vet är det här ju inte direkt en tillrättalagd bild med tjusiga motljusbilder. Det kunde det varit men det är lite tråkigt tycker jag. Det här är rakt upp och ner, som jag själv är.

Så sitter large i midjan på mig.

Men den blir ju tajtare i ärmarna också…så..hmm..svårt. Kan jag få large och en halv?

Jag gillar mönstret och allt med den här söta.

Och när jag ändå är inne och tipsar om svart med blommor så tar jag med den här långärmade toppen. Den som även finns i klänning som jag köpte i höstas. Jag har fått många komplimanger för den här och trivs så bra att en topp också inte hade suttit fel.

Kolla mer

3 comments

  1. Hej Louise! Tack för en jättebra blogg, som jag läser varje dag med stor behållning! En synpunkt bara: det hade varit bra om du blev tydligare med var kläderna du provar kommer ifrån. I inlägget ovan skriver du t ex inte det. Man får kolla på länkar och så står det Indiska i en bisats, men det står egentligen inte att det är från Indiska. Nu har jag lärt känna dig lite 🙂 så jag antar alltid att plaggen är från Indiska när du inte skriver var de kommer ifrån. För det mesta tror jag att jag har rätt, men ibland är det från Gina Tricot eller nåt annat.
    Det är bara en liten detalj, men lite viktig. Man blir ju så sugen på att handla när man ser dina bilder! Och då behöver man ju veta vart man ska vända sig.
    Tack igen för all inspiration!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.