Svart jumpsuit, topp och byxor i vår

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Cellbes

Som ni säkert förstått vid det här laget så föredrar jag svarta kläder. Jag får mina ryck med andra färger och mönster också, men svart är alltid basen. Jag trivs helt enkelt bäst i det. Och jeans, trots att de oftast är blå.

Så jag tänkte tipsa om lite svart som ändå är vårigt. Och så kan man ju alltid ha färgglada detaljer till. Som en väska, örhängen, skor, sjal…

Jag tycker att det är så snyggt med jumpsuit, men oftast passar de inte min kroppsform. Jag känner mig som en jättestor och tjock bebis i sparkdräkt. Men den här funkar tycker jag. Länk svart jumpsuit.

Det är alltid över mina kraftiga lår det brukar skita sig, men ibland så får man bara strunta i dem. De finns där, so what? Okej, det är svårt att tänka så ibland, men så händer det att jag blir så trött på allt, att bry mig. Jag har ocks låtit bli att knäppa den lilla tryckknappen framtill för att inte se så präktig ut. Men den finns för er som inte är så urringade av er. Eller så kan man ju flytta den.

Så här ser den ut utan skärpet som är ett gammalt jag hade i en låda.

Så här ser produktbilden ut. Finns i stl 32/34-52/54. Jag tog den största just för lårens skull. Upptill hade jag kunnat ha en storlek mindre.

Och så finns den i blommigt också. Superfin, men jag tror att det hade blivit för mycket med blommor OCH byxdress på mig liksom. Länk blommig dress.

Vill man inte ha sparkdräkt går det utmärkt med tvådelat. Jag har själv två par culottebyxor som liknar de på bilden. Korta, vida och sköna. Man kan ju ha vad man känner för till egentligen. Tshirt och sneakers för vardagslook, eller en finare topp och finskor för festligare tillfällen.

Den här toppen är i stadig trikå och faller bra utan att fastna i eventuella valkar eller veck. Jag gillar den. Finns även i fler färger. Länk topp.

Jag vet att många vägrar att visa sina armar för att de anses för tjocka för att få ha ärmlöst. Alltså, jag förstår det och jag kan känna likadant för jag har som synes också tjocka armar, men orka bry sig hela tiden. Och är det varmt dessutom så vägrar jag klä på mig långärmat bara för att andra kanske skulle kunna tycka att mina armar är fula. So fucking what? Gillar du toppen och känner dig fin, ha den då och skit i vad andra tycker. Det är ingen som tror att man har smala armar ändå bara för att man har långärmat, tro mig 😛

Detaljen som gör hela toppen. Lite volangigt, men utan skolflicksvibbar.
Brallorna. 199 kr. Måste leta upp mina nu känner jag. Länk culottebyxa

Och ja, självklart kan man ha toppen till jeans också 😉 Man kan ha ALLT (överdelar alltså) till blåjeans, så är det bara.

Kolla mer

8 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.