Svart är det nya svarta-alltid

Nu är det mycket svart för denna här. Svart och svartvitt. Och som tur är så är affärerna inne på samma sak, det är svartvitt överallt. I like! Nästa vecka är det Stockholms modevecka och jag ska gå på några visningar och presskonferenser så jag funderar över vad jag ska ha på mig. Inte för att jag kommer sitta på front row och jag tror knappt att någon kommer ha tid att ens lägga märke till vad jag har på mig. Men för min egen skull är det ju trevligt om jag inte känner mig helt malplacerad 🙂 Så en del har jag klurat ut.

randig2– Den här randiga transparenta toppen gillar jag. Här provar jag den i xl men jag tycker att den är lite för vid i modellen för jag har tänkt ha den under kavaj till exempel. Den är väldans elektrisk men jag hoppas det kan fixa sig med sköljmedel. Jag har inte bestämt än om jag ska behålla eller inte.

randigJag testade den i medium också och den satt bra att ha under kavaj men då spretar slitsarna i sidorna så en large får det bli. Och ja, jag kommer ha linne under 😉 Ett tips om ni letar i butik så har den hängt bakom samma fast i vitt. Så de har liksom varit dolda. Förhoppningsvis var det bara platsbrist för det är ju lite dumt. Pris 199:- Finns på Lindex men jag hittar inte den online.

nyblus Sedan har vi den här blustunikan. Den ser kanske inte jättespännande ut men jag gillar den. Jag tänkte ha den till mina ”skinn”tajts och kängor med ett stort halsband till. Med stort halsband och skinnbrallor är det snyggt med en ganska diskret topp som inte tar över liksom. Och den här hänger dessutom ner över rumpa och på låren vilket ju är ett måste om man ska ha tajts enligt mig.

hmtunika Den här finns på HM+ och kostar 249:- Jag har en xl på mig. Finns från L-4XL. Framstycket är i viskos och ärmar och rygg i trikå.
egensvartMer svart. Den här hade jag på mig igår när jag var på pressvisning för StTropez brun utan sol(mer om det imorgon). En rak finstickad klänning, svarta tjocka kalasbyxor och stövlar (det är ju snöööö ute).

halsband Jag har ju berättat att jag köpt en del smycken nu när det är megarea på accessoarer överallt. Det här blev jag extra glad över. Jag har velat ha ett länge men Louise finns sällan på sådana där färdiga halsband så gissa om jag blev glad när jag hittade det här på rean på Gina Tricot. För 15 kronor! Det fanns två så jag köpte båda för jag misstänker att det blir fult efter ett tag. Hittar jag ett till så kommer jag att ta det med. Jag menar, 3 halsband för 45 kronor kan man inte klaga på 😀

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.