Surpotta med mysig tröja

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänk

Hej på er vänner. Igår körde jag på med tre inlägg och idag bara ett. Och de flesta hinner väl knappt läsa det innan ni lägger er. Men jag har varit irriterad ikväll. Tjafs med en vän så jag känner att det bara kommer att smitta av sig i texten. Det är sällan en bra ide att skriva när man är förbannad. Så jag tror jag ska låta bli.

Det blir en bild på en gosig och mjuk tröja istället. Så hoppas jag att jag ska känna mig sån imorgon. Mjuk och gosig alltså. Då kommer en vän på besök dessutom så då vill jag ju vara trevlig 😛

Snygg och gosig. Tröjan alltså. Inte jag. Inte just nu när det är onsdagkväll alltså. Men när det är torsdag så är jag nog glad igen. Länk tröja. 

Och just det, jag har fått frågan ibland om varför jag bara skriver om vissa butiker(och svarat också men tar det igen). Det är helt enkelt för att jag skriver om det jag gillar. Jag kollar ofta in på Gina Tricot, men de har haft så mycket magkort, bodys och annat som inte passar mig att jag inte hittat något hos dem på jättelänge.

Cubus- maj inte riktigt min smak och de har sällan kläder i min storlek. Andra småbutiker – de har inte mina storlekar. Joy – för damigt. Cos och &Other Stories – inte mina storlekar. Zara – definitivt inte mina storlekar (ja jag kollar in där). River Island – ibland hitta jag plagg som passar mig men det var ett tag sen nu. Dock blev det en keps. Så tro mig, jag kollar andra butiker men inte lönt att skriva om sånt jag själv inte kan ha eller sånt jag bara önskar att jag kunde ha.

Så därför blir det mycket Cellbes, Lindex, Kappahl, H&M och så. Priser de flesta kan klara, och storlekar som finns för min kropp.

Kram på er vänner, vi hörs imorgon torsdag <3

Kolla mer

2 comments

  1. Hej Louise. Jag tycker du är underbar och en stor inspo för mig inom mode, Jag vill bara tipsa om Mangos nya linje med stora storlekar, tycker de har fått till en liten roligare stil än kanske många andra kedjor med stora storlekar. En rockig tvist på en del t.o.m Och, jag vill oxå passa på att lämna en liten kommentar kring dejting och kärlek som jag funderat på. Du har inte hittat den rätte ännu(vad jag vet ;-)) och jag tycker inte att du ska känna att det handlar om dig på något vis. Lätt, jag vet. En sådan fin tjej som du förtjänar en kille som inte är så lätt att hitta. Jag säger inte detta som tröst utan mer som pepp, låt de där dejterna som inte leder till någonting passera och vet att det handlar om dem, inte dej. Du verkar så härlig och fantastisk och ska inte ändra på något. Usch svårt att skriva vad jag menar märker jag nu. Hoppas du förstår. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.