Supertrevlig kväll med skönhet och mingel

Hej vänner. Ingen riktig uppdatering idag men jag har inte haft en sekund över. Direkt efter jobbet var det bara att dra hem, duscha, sminka mig, fixa håret och svida om inför Daisy Beauty Awards. Schleten med lite utsmetat läppstift och på väg hem.

Jag har haft en supertrevlig kväll och nu ska jag sova fem kvart i timmen så jag orkar jobba imorgon (ja det var ju fest, vin och mingel). Skriver mer imorgon (fredag alltså).

Jag i detta nu. Avsminkad och med Inotyol i mina stackars röda mungipor.

Puss o kram på er

Kolla mer

3 comments

 1. Hej,
  Jag tycker att din blogg är toppen och jag läser mest varje dag!
  Jag kom att tänka på en sak när du visade dina röda mungipor,
  När jag var liten och min mamma hade munsår sa hon jämt att det var järnbrist och så visste hon det också för att hon var sugen på hårt bröd.
  Då åt vi blodpudding och leverpastej i ett par veckor ( även vi kids fast vi hade nog inte järnbrist) och då blev även hon bättre.
  Kanske stämmer nåt av det på dig med?
  Kram på dig från Mia i Uppsala

  1. Hej Mia. Tack snälla för fina ord. Ja det känns som om jag har brist på allt möjligt just nu. Älskar leverpastej (kan inte med blodpudding) så ska ta och testa det och annat järnrikt. Tack för tipset ❤️ Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.