Supersöt i stilren modell

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Idag klockan 10 släpper Lindex sin kollektion de de gjort i samarbete med Malina. Jag vet att några av plaggen går upp till storlek xl så jag tänkte kolla in dem. Men innan jag kan säga vad jag tycker om kollektionen så tänkte jag visa en klänning jag provat och gillar. En söt i stilren modell, i vävt tyg med utställd kjol.

Den här. Jag tycker att den sitter finfint. Jag har på mig stl 50.
Länk klänning.
Perfekt med fickor att stoppa ner mobilen i 🙂
Vidden gör att jag känner mig lite extra feminin.
Klä upp eller klä ner. Till fint med nätta skor och snygga accessoarer. Till vardags med kofta eller jeansjacka och tygskor eller sneakers. Länk jeansjacka.

Kolla mer

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.