Superbra krämer för trilskande hud

Igår visade jag ju ett par tjusiga bilder av min nya blaffa till finne. Den är så stor att den behöver en egen inbjudan till fest och event. Hade fasen fått ha den som min plus en om skoeventet med Steve Madden var idag 😉

Som jag skrev så har min hud varit skitelak på sistone. Det poppar upp finnar hela tiden. Stora och fula är de. Och jag som inte kan låta bli att klämma… I normala fall brukar jag ha fin hud så jag vet inte vad som hänt nu. Jag har provat olika krämer och serum. Rosenserien, Comfortzone, Mette Picaut. Jättebra grejor men inte vad min hud vill ha just nu uppenbarligen då den bara trilskas.

Jag vet att en del tycker att det bara är bluff och båg med dyra krämer och att man precis lika gärna kan ha en burk från Nivea. Sure, man får göra precis vad man vill.Tvätta med tvål eller diskmedel och skit i kräm, det är upp till var och en. För egen del funkade det bra med Nivea när jag var ung. Nu är jag äldre och min hud kräver mer för att se fräsch ut. Och nu när jag faktiskt har provat både billiga krämer från Liedl och dyra krämer från lyxigare märken så ja, jag märker skillnad. Nu är det inte alltid så att bara för att en kräm är dyr så är den bra. Självklart inte. Den måste ju passa ens hud också.

De som påstår att på mormor tid så behövdes minsann inte en massa sådant har nog inte riktigt hängt med.Vi lever i en annan tid nu med mer stress, fler luftföroreningar, äter mat som innehåller mer socker och tillsatser osv. Allt detta påverkar givetvis huden. Så att jämföra med förr är ganska korkat. Tiden ändras och vi med den. Jag vet ju till exempel att mina hudproblem just nu med stor säkerhet beror bland annat på stress. Mår inte jag bra så syns det på min hud.

Men det finns ju saker att göra. Dels är jag alltid supernoga med att rengöra huden morgon och kväll. Extra noga är jag så klart på kvällen när sminket ska bort. ALLT ska bort. Det ska inte bli några spår i den vita handduken efteråt för då har man slarvat. Att sova med smink är bara no no. SÅ slö kommer jag aldrig att bli.

Och så är det vad man väljer att smörja in sig med då. För min del heter favoritmärket Bioline. Nej jag har inte fått betalt av dem för att säga det. Det är bara en slutsats jag kommit fram till efter att ha testat en massa olika märken. Jag kommer säkert få ny favoriter också, men Bioline funkar alltid toppen på mig. Så jag tänkte tipsa om det märket. Här nedan kommer mina egna favoriter och det som passar just min hud. Men nu är vi ju olika så det är möjligt att ni ska välja andra. Någon kanske inte vill ha återfuktande utan mer vårdande. Någon kanske har mer mogen hud än jag, och en annan har ung hud. Så in och kolla Bioline på Hudoteket och se vad som passar just er. LÄNK

6000_1Det här är min favoritrengöring alla kategorier. Den är dryg och tvättar rent utan att torka ut huden. Och så gillar jag att det är en gel. Jag gillar inte rengöringsmjölk eller lotion. Jag föredrar den mer tvåliga känslan som man får av gel.

6002_1Ansiktsmask. Det försöker jag lägga en gång i veckan. Det är lite olika vad jag väljer för någon. Ibland är det en djuprengörande, ibland fukttillförande, eller som den här som ger huden lyster. En favorit bland många bloggare och skönhetsredaktörer. LÄNK

6005_1Och så en kräm. En favorit. Den här är för hud som är i behov av fukt och saknar lyster eller för den med akneproblem. Den återfuktar, är lätt exfolierande tack vare AHA-syror, samt är antibakteriell och mjukgörande. Den här ska jag absolut skaffa igen så fort som möjligt. LÄNK

6283_1Vita + är också från Bioline och en av de nyare serierna. Just den här är för tidigare ålderstecken, men den finns för ung hud och mogen hud också. Men just den här har jag testat och den har fått en stor gilla-stämpel av mig. Inte en finne (ok kanske nån vid mens) även om jag inte hade haft just den här tidigare. Huden blev fin och slät. Perfekt för en torr och näringsfattig hud som många av oss har nu efter den tradiga vintern. LÄNK

6286_1Serum är det som tränger in på djupet och riktigt tar tag saker och ting. Det använder jag själv varje kväll innan jag lägger mig. Det här har jag testat och tycker om det. Huden ser liksom lite extra fräsch ut tycker jag. LÄNK

Länkarna är affiliates, men som sagt, jag skulle inte skriva kärleksfullt om dem om de inte funkade på mig. Det vore lite som att skjuta mig själv i foten annars.

Kram på er!

Kolla mer

4 comments

  1. Har du något tips för en bra åtstramande kräm för halsen? Jag har tydligen varit dålig på att sköta om huden just på halsen eftersom den börjar se rynkig ut och det känns ju lite sådär kul…

  2. Det kan ju vara stress? Med tanke på din situation. Jag är slarvig ibland och tar sminkservetter. Jag gillar Emma S märke särskilt hennes bubblande mask kör den 2 ggr i veckan både ansiktet och halsen och dekolletaget. Har aldrig provat Bioline, kan ju vara något.

    1. Ja det är säkert stress. Den tar sig uttryck på massor av olika sätt. Har bara testat Emma S rengöring men var redan bortskämd med Bioline 😀 Älskar däremot hennes parfym Rue de Varenne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.