Suit up vänner!

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni haft en bra dag? Min har varit sådär halvbra, inget speciellt liksom men okej ändå. Det blev en runda på stan, lite ditt och datt här hemma där jag fixat med mail och sånt som ska göras. Inget spännande med andra ord. Imorgon däremot blir det att träffa min kusin som är i stan, så får vi se vad som händer.

Och just det ja, imorgon förmiddag ska jag till Sanaz på Vivid brows för en touch up av mina ögonbryn. Nu ska de göras klara. Det återkommer jag såklart till.

Jag skulle ju tipsa om min favoritfoundation också men jag har glömt fota så jag får göra det imorgon och köra på mode istället för skönhet som jag hade tänkt i dagens inlägg.

Cellbes (länk här) kör förresten en kampanj nu där man får 10% om man handlar för minst 400 kr. 15 % vid över 600 kr och 20% vid över 800 kr. Kod 1808.

Det får bli kostym helt enkelt. En svart i trikå som är superskön. Inget stelt eller stramt med andra ord. Länk kavaj. Länk byxa.

Jag var ganska varm när jag provade eftersom jag testat jackor, klänningar, toppar och annat innan. Så därför har jag kanske inte rättat till kavajen och skärpet ordentligt.

Brallorna är också i trikå och påminner lite om såna där skipants man hade på 80-talet. Fast utan gummibandet under foten då. Ni som vet ni vet. Kommer funka fint till långkofta eller en stickad tröja också.

Som sagt, lite finjustering behövs. Men annars så. Funkar lika bra till jeans och går givetvis att ha öppen också.

Och när jag ändå provade loss så testade jag den här omlottoppen också.Finns i rosa också för den pastelliga. Länk topp.

För den som inte har koll så kommer rubriken från tv serien How i met your mother.

Dags att krypa till kojs så jag orkar pallra mig upp imorgon och sen ge mig iväg till för brynfix. Det har blivit lite för sena nätter på sistone för denna här.

Kram på er

Kolla mer

14 comments

 1. Hej,

  Måste bara fråga en sak… Får du hem kläder som du sen tar med dig ut och provar i random klädaffärer? Varför inte fota hemma eller ute? Du kanske inte har så stort hemma men en provhytt är ju inte jättestor heller. Det blir ju inte så roliga bilder från en provhytt.

  1. Hej. Jag har för kasst ljus hemma, och inte nån att ständigt be om att ta bilder på mig. Därför blir det ofta i provhytter. Kanske inte så roliga bilder.

 2. Hej, instämmer och undrar om du återkommer med dofter du gillar, kanske nyheter.? Du visade många du inte gillade, förstod inte det inlägget. Ser fram mot tips.

 3. Hej! En fråga utanför dagens ämne, men har du sett att Osby kommun söker en kommunikationsstrateg? Vet inte om du är sugen på att söka jobb inom kommunikation, men ville iaf tipsa.

 4. Det är realistiska bilder från provhytt, så ser det ut =D Jag är nöjd med att du visar hur kläderna sitter på en tjej som ser ut som jag. Hur jobbigt skulle det vara att släpa ut alla kläder ( utan att köpa först)? Nej fortsätt som du gör.

  1. Ja jag kan ju inte köpa allt jag provar så då får det bli på plats. Och ibland tar jag med plagg från nätet och drar av bilder på dem också när jag ändå håller på 🙂 Glad att du gillar det 🙂

 5. Jag håller med CH, så där ser vi alla ut i provhytter när vi provar kläder och ofta lite lagom svettiga. Det är ju det som är bra med din blogg att det är naturligt och utan filter. Om man inte gillar ditt stuk är det ju bara att sluta läsa!

  1. Tack Ellie, ja det är ju så verkligheten ser ut för de flesta. Sen kan det ju vara kul med fint ljussatta bilder också där en duktig fotograf plåtat, men som jag skrev – hur många har sen sån med sig, och vem har tid om man jobbar också. Förutom med bloggandet alltså.

 6. Jag tror inte att den där anonyma personen förstår att de flesta större modebloggare har liksom folk som jobbar med dem för att ta selfies…. och jag vill säga TACK för att du inte tar såna där ”naturliga” selfies ute på stan när de står med ett ben mot en vägg…. hahahaha. Jag tycker du gör det jättebra!

  1. Tack J. Ja om man ständigt har någon i sällskap som kan ta bilder på en så är det ju sin sak. Har jag med mig vänner har jag dessutom ingen lust att be dem fota mig, det känns så ego liksom. Och när jag hänger med vänner och släkt är det ju inte för min skull liksom. Därför blir det selfies. Skulle jag träffa en kille som älskar att fota mig är det kanske en annan sak, men tror inte jag kommer köra ben mot vägg ändå, haha. Kram

 7. Det är så kul när man följer en länk på ett plagg du provat,ser det på modellen och alltid sitter plagget bättre på dig! Kan du inte bli modell? Asos curve kanske el.dyl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.