Stylingverktyg för håret till bra priser

Hej på er raringar. Pigga och glada idag? Det är icke jag. Eller glad är jag kanske men pigg, noooo. Hej ful-Redbull (alltså såna där Powerking a la 4 för 20:-) och kaffe, idag är ni nödvändiga. Jag har mest duttat runt här hemma än så länge men ska snart sätta fart. Till att börja med duscha och tvätta håret. Jag tänkte ta och testa presskitet jag fick med mig från Davines visning i måndags. Jag har ju inte skrivit om det än men det kommer i nästa inlägg. Men produkterna ska testas redan nu. Sedan ska jag väl ta och styla till håret också eftersom jag ska iväg för en fikadejt vid femtiden.

Oftast går det jättefort för mig att fixa håret. Jag blåser det torrt och sedan i med lite produkter. Om man tar bort själva torrblåsningen tror jag att det tar max 5 minuter att fixa till frissan för mig. Men ibland gör jag mig till lite extra och använder något av alla redskap jag har i form av locktänger, plattång, värmespolar och vad det nu ligger i trollerilådan för håret. Men trots att jag har flera saker vill jag ha en grej till, och det är en sådan där värmeborste – Magic style brush, från Björn Axén. Jag har hört gott om den men snålat och inte köpt. Nu finns de till bra pris hos Campadre så jag är lite sugen på den större av de två. Någon av er som har och vad tycker ni? För den som behöver andra stylingverktyg så finns även de på kampanj just nu. Kan vara bra att passa på då de ofta är så jäkla dyra annars.

Fjuttiga bilder men man kan inte hämta större på Campadre utan att maila dem och det orkar jag inte varje gång jag tipsar. Min länk till Campadre har ni HÄR

200_3103_frit_1415030052_1415092986 Den här är det jag klurar på. Värmeborste från Björn Axén som ju samarbetar med OBH Nordica. Den här borsten är på 45 mm och kostar 499:- (695:- annars).

200_3101_frit_1415030052_1415092963 Den finns även i 30 mm bredd och den kostar samma, dvs 499:-.

200_5825_1_1415029997 En sådan här konformad locktång har jag redan och den ger verkligen fina lockar och snabbt går det. Akta fingertopparna bara. Jag har inte just den här(köpte nån budgetversion på Netto) men kan rekommendera själva verktyget om ni vill locka håret. Den här är säkert bra. 249:- nu (399:- annars)

200_4091_1415030042 Och så tar vi väl en värmefilt också va? Ja jag måste verkligen skaffa en och en bra ska det vara, inte biltemas billiga för den går sönder tyvärr. Två av mina pajade och samma sak för min kusin. Men OBH Nordica brukar ha bra saker. Så kanske den här? 599:- nu. (ord pris 1195:-).

Det var dagens värmetips, nu ska jag plocka fram de nya produkterna. Jag tror det får bli en hårinpackning under tiden jag gör mig en kopp kaffe. Det ni!
Ha en fin eftermiddag. Kram! /Louise ♥

 

Nix, det här inlägget är inte sponsrat, sådana märks med just ”sponsrat” i så fall.

Kolla mer

7 comments

 1. Hej!
  Jag har den större borsten,kan inte förstå att jag har kunnat leva utan den.Jätte bra för mig
  jag har lite lockigt hår,samma längd som du,men håret blir glansigt och fint och ser ”friskt ut”
  Tar ungefär 5-8 minuter från att ha sett risigt ut till att glänsa.Jätte favorit.
  H.Ami

 2. Håller helt med Ami! Tycker dessutom att ”böjarna” håller ovanligt länge. Förutom idag i snöregnet då…

  1. Ja idag är det typ flätor som gäller. Lär ta torrschampoo och sedan fläta håret, inte lönt med annat, haha. Men borsten ska jag nog ta och slå till på faktiskt.

  1. Hehe, ska bara beställa först 😉 Sedan brukar det ta sin lilla (ganska långa) tid innan den kommer. Men sen, DÅ ska ni få se 🙂 Har så jäkla frissigt hår nu så jag hoppas den kommer göra susen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.