Strandgloende och kaftantips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Indiska

Igår hade jag några härliga timmar med min vän Bella. Vi tog oss till Tantolunden för lite sol, bad och snack. Vi har inte träffats på ett år så vi hade en del att ta igen. Eftersom det var sketavarmt tror jag att vi var i och badade fyra gånger. Det går bara inte att sitta/ligga i solen för min del om jag inte svalkar mig i vatten emellanåt. Så jag plumsade i oavsett hur mycket folk det var runt om oss (det var jättemånga). Lova att ni också gör det om ni vill bada, låt inte komplex hindra er. Folk är ändå så upptagna av sig själva. Och även om folk glor – låt dem glo då.

Jag gör ju själv det. Jag erkänner. Som den äldre mannen bredvid med en jättestor mage och enorm knoppnavel(utåt navel alltså). Han såg på riktigt gravid ut med tvillingar, i nionde månaden, så jag kunde inte låta bli att kolla. Speciellt med tanke på de väldigt små badbrallorna han hade på sig som visade rumpspringan. Så ja, jag tittade.

Sen tänkte jag, fan vad skönt att han ändå ligger här och njuter. Och kanske känner sig sexig i sina små speedos. Eller inte, vem vet? Huvudsaken är att han såg ut att ha det bra. Och som sagt, folk tittade säkert på mig också, men jag bjuder på det. Man kan inte hindra dem från det. Det ÄR ju lite av det roliga faktiskt – dvs att kolla folk. Hur bleka en del är, hur bruna andra är. Snygga badkläder och slitna gamla kallingar att bada i. Heta hunkar och inte alls lika heta män. Man kollar helt enkelt in sina strandgrannar. Men man beter sig!

Bella åkte hem före mig för jag ville sitta kvar och torka till lite eftersom min plan var att åka in till Lindex för att prova shorts. Svettig och med halvblöt bikini. Men lika bra att kolla tänkte jag eftersom de kanske skulle ta slut i min storlek annars.

Hade jag varit smart hade jag haft torra underkläder att byta om med så hade jag gjort det. Och för att göra det lite diskret hade jag gärna haft en kaftan som den rosa här nedan, så jäkla praktiskt det vore. Men det hade jag inte.

Med det sagt så har jag alltså provat shorts. Och kaftaner.
Det var inte alla kaftaner på Indiska som passade mig. De har ju en kaftandrive just nu. Men den här funkade och den vill jag ha. Den har dessutom dragsko under bysten så att man inte blir helt fyrkantig.Länk bomullskaftan.
Den går ju att ha så här om man ska till stranden eller så, men jag tänker mig den till shorts. Snyggt även om shortsen knappt syns, bara lite, men å andra sidan behöver man inte vara rädd för att råka visa hela härligheten under heller. Den ska visst komma i lång också. I alla fall i orange, men jag hoppas på den här blå också.

Här är de mjuka sköna shortsen jag testade. Jag har inte köpt än, bara hängt undan. Jag är inte överförtjust i mina ben och knän som ni vet, och därmed inte så bekväm i shorts. Men om det är varmt så är det fasen varmt. Då kan man ju inte kuta runt i långbrallor. Länk jeansshorts.

Här är den där rosa stora jag menar. Den är väldigt rymlig och i one size. Fram med guldsandaletter, guldarmband och stora ringar i öronen så kan man ha den på kvällen.Perfekt semesterplagg.Länk cerise kaftan.

Och som synes, myyycket tyg så man får lätt plats att byta om under den. Man kan säkert bjuda in en kompis också 😀

Sedan har vi andra kaftaner som inte alls funkar. Det är nackdelen med plagg som ser vida ut, men som har sömmar i sidorna. Så på mig funkar inte den här, men fin annars för er som är nättare. Länk kaftan i polyester.
Skulle jag sätta mig i den här hade sömmarna tyvärr spruckit. Det är dumt med dubbelstorlekar när man som jag ligger i utkanten av den största…så l/xl går inte i just den här modellen. Men i den översta i bomull funkar det. Jag ger inte upp när jag provar, det är helt enkelt så man måste göra.

Långt inlägg som egentligen bara skulle handla om kläder, men som drog iväg lite där på badbryggan i Tanto. Hoppas ni orkar läsa. Annars får ni kolla bilderna bara, var och en blir ju salig på sitt sätt.

Ha en fin måndag nu vänner. Kram!

Kolla mer

1 comment

  1. Måste bara få säga att jag läst din blogg ett bra tag nu o knappt kommenterat.
    Men fan vad fin du är i allt du provar, skulle säga att nästintill allt du provar passar du i… skit snygg. Själv är jag tjock o väldigt lång o har svårt hitta kläder. Är man tjock så är man inte lång verkar modeskaparna tycka. Ha en fin dag/kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.