Stötta Rosa Bandet

Kör samma inlägg trippelt i sociala medier. Jag kör ju ingen egen insamling i år men kommer att pusha ändå. Det är viktigt 💗
Oktober är rosa. 💗Stöd cancerfonden genom att köpa rosa band eller annat rosa där vinst eller del av vinst går till Rosa bandet. Själv vill jag ha detta ljuvliga set i sammet från @lindexofficial. Självklart kan man också skänka direkt. https://www.cancerfonden.se/stod-oss/ge-en-gava. 

Eller PG:901986-0  BG:901-9514

Gör det nu 💗💗💗

Det var bara det. Puss

Kolla mer

4 comments

  1. Så snyggt på dig! Köpte byxa och Linne igår men skulle vilja ha kimonon också. Vet dock inte injagar ska lämna tillbaka det. Känns lite dyrt med tanke på att jag känner mig osäker på hur mycket jag kommer att använda det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.