Stickat med en glamourös touch

Nu är det stickat som gäller. Halsdukar, vantar, sjalar men även tröjor och koftor såklart! Jag önskar jag vore rik som ett troll nu så jag kunde shoppa loss vad jag ville. Här kommer tre exempel på stickat jag sprungit på de senaste dagarna. Med guldtrådar och paljetter.

Nu har jag faktiskt fått igång min mobil också så jag kan börja ta bilder igen. Min vanliga kamera har snart gett upp tyvärr så jag måste skaffa en ny sådan. Som tur var fick jag själv igång iPhonen efter tips från killarna på Macoteket. Slapp kostnader den här gången, så jäkla gött! De pengarna lägger jag hellre på en liten digitalkameran.Eller önskar mig en i 40 årspresent (det är bara lite mer än en månad kvar nu, huuua!)

Den här finns i fyra färger men jag blev absolut mest kär i denna behagligt gröna. Milda gröna färger är by the way hett nu. Den här toppen har dessutom paljetter och glittrar lite lagom utan att ha jag vill gå på fest skrivet över sig. Snygg till vardags och fest. 180:- är ett himlans bra pris. Finns på vero moda upp till xl. Jag vet inte om den här länken är rätt tröja men jag tror det. -förutom att den inte finns i grönt. Men finns säkert på fler sidor annars.
Den här koftan är från indiska. Snyggare i verkligheten än på bild. Den är svart med guldtrådar. Även linnet under och halsbandet är från Indiska.
Det mesta av Indiskas stickade plagg går tyvärr bara upp till L men som tur är så är de stretchiga så de passar ganska bra i alla fall. Just den här föll jag för. Snygg både till svarta byxor och jeans. Eller över en svart klänning. 399:- för koftan.
Och så har vi den här från vero moda. Kan såklart knäppas också men är fortfarande öppen nedtill. Jag trivdes dock bäst med att ha den såhär.

Nu ska denna här sova. Jag och Rebecca har kört en liten pubkväll då vi gick till  den där kvarterspuben Bishops Arms som jag hittade häromdagen då  jag var ute på min promenix. Eftersom hon bor utanför city lånar hon soffan i natt. Sleepovers fast vi är vuxna. En bra sak med singelskapet 🙂 Puss o kram alla.

Kolla mer

4 comments

 1. Åh den där gröna på VeroModa klämde jag längtansfullt på igår när jag var på stan! Jag gillar grönt just nu, grönt är skönt! 😀
  Meeen jag har fortfarande köpstopp så den får vänta.
  Kramen

 2. Gillade den gröna mest! Du är himla fin i grönt 🙂
  Ha en mysig sleepover, (jag blir nästan lite avis…)
  Kram

 3. Jag håller med dom andra…den gröna är supersnygg, vill ha!!!
  Det här med glitter och bling bling har verkligen blivit min grej…;););)
  Kram kram

 4. Svarta koftorna är så fina, älskar verkligen koftor, dom är väldigt praktiska. Man kan ha en T-shirt under eller skjorta, eller både å. Flera lager så man kan alternera om man fryser det är det bästa. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.